Κυριακή 2 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
Μας ενδιαφέρουν...
  • Φεμινιστική και ψυχολογική προσέγγιση των προβλημάτων του γάμου είναι το θέμα σεμιναρίου που οργανώνει ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Τα προβλήματα θα αναλυθούν με βάση σύγχρονα και παλιά θεατρικά κείμενα:

"Η πιο δυνατή" του Αύγουστου Στρίντμπεργκ (εκδόσεις Δωδώνη) ο "Ορφέας στον Αδη" του Τένεσι Ουίλιαμς (εκδόσεις Δωδώνη) "Παράξενο Ιντερμέτζο", του Ευγένιου Ο Νιλ (εκδόσεις "Μέδουσα"), "Θεϊκά λόγια" του Ραμόν ντελ Βαλιέ - Ινκλαν (εκδόσεις "Δωδώνη"). "Αλκηστη" του Ευριπίδη (εκδόσεις "Εστία"). συντονίστριες θα είναι η Κ. Πουμπούρα, Α. Σκούρτη. Το θέμα θα αναλυθεί σε πέντε συναντήσεις συνολικής διάρκειας 12 ωρών. Συμμετοχή 7.000δρχ. για τα μη μέλη του Συνδέσμου και έκπτωση 50% σε φοιτητές και φοιτήτριες. Πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου, Σόλωνος 41, τηλ. 3616.236, καθημερινές (εκτός από Σάββατο) 11 - 1.30μμ.

  • Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα της στυγνής δικτατορίας στο Σουδάν. Γι' αυτό το θέμα θα μιλήσει την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 6μ.μ. η πρόεδρος της Ενωσης Γυναικών του Σουδάν Φατιμά Ιμπραχίμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΕΕ, Πατησίων 69. Την εκδήλωση οργανώνουν δώδεκα οργανώσεις γυναικείες, γυναικεία τμήματα των κομμάτων, οργανώσεις Ειρήνης, κ. α.

Επιμέλεια:

Αλίκη ΞΕΝΟΥ - ΒΕΝΑΡΔΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ