Παρασκευή 28 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
Βεβαιώσεις εργασίας από το Σύλλογο Π.Π. Τασκένδης

Από το Σύλλογο Πολιτικών Προσφύγων στην Τασκένδη πήραμε τις παρακάτω βεβαιώσεις εργασίας οι οποίες βρίσκονται στα γραφεία της ΠΕΕΠΠ,Χαλκοκονδύλη 25, 8ος όροφος τηλ: 5230.526, 5230.534. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν να τις πάρουν ή να τηλεφωνήσουν να τους σταλούν ταχυδρομικώς.

Παπαγιάννη Αλεξάνδρα του Δημητρίου, Χαρισιάδης Απόστολος του Ιωάννη, Σιταρά - Σπυρίδου Αθηνά, Μαγγλής Δημήτρης του Γεωργίου, Ντάσιος Δημήτρης του Ιωάννη, Σταυριανού - Τσούκα Μαρία του Γεωργίου, Σταυριανός Αλέξανδρος του Πέτρου, Σαπέρας Γεώργιος του Ζήση, Γκέκα Ζησούλα του Δημητρίου, Βλαχοδήμου Ελένη του Γεωργίου, Καραδήμου Γιαννούλα του Γεωργίου, Βλάχος Θανάσης του Παναγιώτη, Δελλάρης Ηλίας του Αριστοτέλη, Ευαγγέλου Θωμάς του Ιωάννη, Ματσάγγα Καλλιόπη του Ιωάννη, Τσουρίκας Παναγιώτης του Ιωάννη, Καραδήμου Απόστολος του Γεωργίου, Βλάχου Νίνα του Βασιλείου και Γράβου - Τσατσαρίδου του Νικολάου.

Οσοι επαναπατρισθέντες χρειάζονται βεβαιώσεις εργασίας, μπορούν να πάνε στα γραφεία της ΠΕΕΠΠ, με αιτήσεις στις οποίες θα αναφέρουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πού και πόσο εργάστηκαν. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσοι στέλνουν από μόνοι τους αιτήσειςστην Τασκένδη. Θα παίρνουν τις βεβαιώσεις από τα παραπάνω γραφεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ