Πέμπτη 28 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συλλυπητήρια

Μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της Σ. Μπέλλου η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,δήλωσε: "Η μεγάλη λαϊκή φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου, που κόσμησε με ανεπανάληπτο τρόπο τη λαϊκή μουσική, σίγησε για πάντα. Ομως η Σωτηρία Μπέλλου θα μείνει ζωντανή στη μνήμη μας για την πηγαία, ατόφια, γνήσια δημιουργία της, που εξέφρασε λαϊκούς καημούς και αγωνίες".

Ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης,δήλωσε: "Εκφράζω τη θλίψη μου για το χαμό της Σωτηρίας Μπέλλου. Η Σωτηρία Μπέλλου υπήρξε η πιο αυθεντική ερμηνεύτρια στο χώρο της λαϊκής μουσικής. Τιμούμε τη μεγάλη καλλιτεχνική, αλλά και την αγωνιστική συνεισφορά της στα χρόνια της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης".

  • "Η Σωτηρία Μπέλλου κατέχει στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού περίοπτη θέση", επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Πολιτισμού, Ε. Βενιζέλος.
  • Τη θλίψη τους για το θάνατο της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας εξέφρασαν: Ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς,ο δήμαρχος Αθήνας Δ. Αβραμόπουλος,ο δήμαρχος Πειραιά Στ. Λογοθέτης,το Πολιτιστικό Τμήμα του ΣΥΝ, το ΔΗΚΚΙ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ