Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ '97
Η ελληνική 12άδα

Με στόχο την πρόκριση στην 8άδα, αλλά και με πολλά προβλήματα στις αποσκευές της αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία η Εθνική ανδρών. Οι τραυματισμοί, η ελλιπής προετοιμασία βασικών παικτών δε δημιουργούν το καλύτερο κλίμα ενόψει του κρισιμότερου φετινού ραντεβού για την ομάδα του Στ. Καζάζη.

Χτες ο ομοσπονδιακός τεχνικός διάλεξε τους 12 που θα τον συνοδεύσουν στην Ολλανδία και στο Ντεν Μπος, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της Ελλάδας. Οπως αναμενόταν ο Στ. Καζάζης έκοψε τον τραυματία Μπάεφ, που θα μείνει τρεις βδομάδες εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας και τον πασαδόρο Γρ. Σιδηρόπουλο. Τέλος, ανάμεσα στον Β. Μητρούδη και τον Γ. Παπάζογλου προτίμησε τον πρώτο λόγω της εμπειρίας, κόβοντας το νεαρό παίκτης της Ορεστιάδας, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια της προετοιμασίας είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Οι δώδεκα του Ευρωβόλεϊ '97 είναι: Κουρνέτας, Μποζίδης (πασαδόροι), Θεοδωρίδης, Τσακιρόπουλος, Χατζηαντωνίου, Μητρούδης (μπλοκέρ), Σαμαράς, Γκιούρδας, Χριστοφιδέλης, Αθανασιάδης, Ντράγκοβιτς, Α. Κοβάτσεφ (ακραίοι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ