Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ας τη χαίρονται...

Αποκαλυπτικός για το είδος της "αριστεροσύνης" που πρεσβεύει, ήταν χτες ο υφυπουργός Εργασίας Χρ. Πρωτόπαππας, στην τοποθέτησή του σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Αριστερά και το μέλλον της. Ιδού οι... αποδείξεις του:

Το ΕΚΑΣ. Το επίδομα, δηλαδή, ελεημοσύνης, που δόθηκε μόνο για τους 65άρηδες και άνω συνταξιούχους, με απαγορευτικά όρια για το ύψος του εισοδήματος και εξαιρώντας δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι με συντάξεις πείνας.

Το σύστημα ασφάλισης αγροτών. Το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι αγρότες να πληρώνουν υποχρεωτικά τις διπλάσιες εισφορές απ' ό,τι πλήρωναν για να πάρουν τη... μισή σύνταξη από αυτή που θα έπαιρναν.

Οι αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Αυτό, ούτε εμείς δεν καταλάβαμε γιατί το είπε...

Τα μέτρα κατά της ανεργίας. Τα διάφορα μέτρα, δηλαδή, που διοχετεύουν τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ στις τσέπες των εργοδοτών και τους δίνουν νέα προνόμια και κίνητρα, χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η πολιτική για τους ξένους εργάτες. Η οποία, παρ' ότι βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των εξαγγελιών, εξαιρεί εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς. Φανταστείτε, επομένως, ποια θα είναι η υλοποίησή της.

Αυτή είναι, λοιπόν, η "Αριστερά" που πρεσβεύει ο υφυπουργός Εργασίας. Ας τη χαίρονται κι αυτός και η κυβέρνησή του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ