Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Βόμβα Ντίνκινς

Χωρίς τον Αμερικανό που επέστρεψε στην πατρίδα του, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 21.00 στην Μπρατισλάβα

Κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο χωρίς τον Μπάιρον Ντίνκινς, στα χέρια του οποίου, ο Λ. Σούμποτιτς έχτιζε την ομάδα της νέας περιόδου. Ο Αμερικανός, αντίθετα με ό,τι διαδίδονταν, δεν μπόρεσε να αποκτήσει βέλγικο διαβατήριο ώστε να αγωνιστεί ως κοινοτικός και 24 ώρες πριν το παιχνίδι κυπέλλου με το Μαρούσι, επέστρεψε στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντίνκινς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ντένβερ. Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι τον έχει δεσμεύσει με διετές συμβόλαιο.

Με τους Κ. Παταβούκα και Γ. Καλαϊτζή να αναλαμβάνουν πλέον την ευθύνη οργάνωσης του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 21.00 στην Μπρατισλάβα με τη Σλοβακοφάρμα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Η' Ομίλου. "Γνωρίζουμε άριστα την αντίπαλό μας, η οποία έχει στη δύναμή της Αμερικανό, Ρώσο και Γιουγκοσλάβο παίκτη, αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε τη θέληση να διακριθούμε στο θεσμό" τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Λ. Σούμποτιτς, αλλά δε θέλησε να σχολιάσει την αποχώρηση του Ντίνκινς.

Πρεμιέρα Απόλλωνα στην Πράγα

Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικότερα της Μπρατισλάβα, ξεκινάει τους αγώνες του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Πάτρας στις 18.00 αντιμετωπίζει την USK Πράγας, με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα. Οι "μαυρόασπροι" του Κ. Διαμαντόπουλου, όπως έδειξαν και στο παιχνίδι με το Ηράκλειο, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ θα ενισχυθούν και με τον Αμερικανό Ντόουσον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ