Παρασκευή 17 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
Διαμαρτυρίες

Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Κατά τη Σύνοδο του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ, στις 28 και 29 του Σεπτέμβρη, τα μέλη του καταδικάζουν τη συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης να κατατρομοκρατήσει τους αγρότες, που παλεύουν για την επιβίωσή τους και ζητούν από την κυβέρνηση να σταματήσει τις δικαστικές διώξεις των αγροτών.

Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών. Θεωρεί πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη τη βαριά καταδικαστική απόφαση του αγροτιδικείου Αρτας, με την οποία επιβάλλεται 12μηνη φυλάκιση αγροτών και δήμευση των αγροτικών μηχανημάτων, όταν αυτοί διαμαρτύρονταν για την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Για το Προεδρείο

Νίκος Τερζόγλου

Αψηφούμε τους "Ράμπο"

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναφέρει το μετεμφυλιακό κράτος των ταγματασφαλιτών με την παρακολούθηση της συνέλευσης της ΕΣΑΚ από ασφαλίτες, με τη "Ράμπο" ενέργεια στο Σταθμό της "Βικτώρια", την παρέμβαση "Ράμπο" στη συγκέντρωση της ΚΝΕ στην Πάτρα, για δήθεν λαθρομετανάστες Αλβανούς και άλλα.

Εμείς οι αντιστασιακοί, όπως στα μαύρα χρόνια, έτσι και σήμερα θα αγωνιστούμε να μην περάσουν οι φασιστικές μέθοδοι - ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στο λαό - με όλες τις δυνάμεις μας, αψηφώντας τους "Ράμπο" σας, όπως τότε τους ταγματασφαλίτες και ενάντια στη "νέα τάξη πραγμάτων", που με αυτές τις τρεις λέξεις ξεκίνησε κι ο Χίτλερ και αιματοκύλησε όλο τον κόσμο. Θα παλέψουμε για ένα γνήσιο σοσιαλισμό στην πατρίδα μας και σ' όλο τον κόσμο.

Η ΔΕ του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΠΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ