Κυριακή 19 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ποιος θα πιάσει κορυφή

Η τρίτη ΑΕΚ υποδέχεται τον αήττητο και πρωτοπόρο Ιωνικό. Αύριο ο ΠΑΟ στο Ολυμπιακό Στάδιο με Αθηναϊκό

Στο "Νίκος Γκούμας" σήμερα και στο Ολυμπιακό Στάδιο (αύριο) επικεντρώνεται η προσοχή των φιλάθλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Το σημερινό... μενού περιλαμβάνει επίσης 5 ακόμη ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον έναν εκ των δύο πρωτοπόρων Ιωνικό που φέτος εντυπωσιάζει. Ο Ντ. Ντουμιτρίου, τεχνικός της Ενωσης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, όμως δεν παύει να θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο το ματς: "Για τον αντίπαλό μας μιλάνε τα αποτελέσματα. Είναι πρώτος με πέντε στις πέντε νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα. Αυτό τα λέει όλα. Εμείς θα χρειαστεί να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης", τόνισε ο Ρουμάνος κόουτς. Από τη μεριά του η "αλεπού" των πάγκων Γιάτσεκ Γκμοχ δηλώνει: "Το άγχος δε θα το έχουμε εμείς αλλά η ΑΕΚ που είναι και το φαβορί. Θα παίξουμε ελεύθερα και ό,τι ήθελε προκύψει. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών μου για ένα θετικό αποτέλεσμα". Ωρα έναρξης 9μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Τα ντέρμπι των "μικρών"

Στη Ριζούπολη ο φορμαρισμένος Απόλλωνας θα κοντραριστεί με την Παναχαϊκή που μόλις την περασμένη αγωνιστική γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Με νωπές τις μνήμες από το ατύχημα των παικτών του ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει τον Εθνικό. Ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη θα προσπαθήσει να "δαμάσει" τη βασίλισσα Βέροια. Αλλο ένα παιχνίδι στο Λεκανοπέδιο, αυτό ανάμεσα στη δυνατή στον Κορυδαλλό Προοδευτική και την παραπαίουσα Καλαμάτα. Τέλος στην Ξάνθη ένα κλασικό ντέρμπι με... παρελθόν μεταξύ της Σκόντα Ξάνθης και της Καβάλας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.45

Αύριο ΠΑΟ - Αθηναϊκός

Αύριο στις 6μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο έτερος του ρετιρέ Παναθηναϊκός λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον αδύναμο φέτος Αθηναϊκό. Μολαταύτα ο Βασίλης Δανιήλ ζήτησε αυξημένη προσοχή: "Προς Θεού, μην υποτιμήσουμε τον Αθηναϊκό. Θα το πληρώσουμε ακριβά. Σκοπός μας η έκτη συνεχόμενη νίκη. Θα μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά ο κόσμος μας που επέστρεψε εντυπωσιακά στο γήπεδο και δεν πρέπει να τον πληγώσουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ