Τετάρτη 22 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΑΛΜΠΑ
Ετοιμη για το άλμα

Με νίκη σήμερα η ΑΕΚ "πατάει" στην πρώτη τριάδα του ομίλου

Το μεγάλο άλμα κόντρα στην Αλμπα, ετοιμάζεται να κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Στο φινάλε του Α γύρου της ευρωλίγκα, η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας αναζητεί την τέταρτη νίκη που θα την καθιερώσει στην πρώτη τριάδα του Δ ομίλου. Τα ίδια κι απαράλλαχτα ισχύουν και για την ομάδα του Βερολίνου, που αναζητεί πλεονέκτημα μέσω της εκτός έδρας νίκης. Η Αλμπα δεν έχει γευτεί τη χαρά της επιτυχίας μακριά από τη Γερμανία, όμως αυτό δεν την κατατάσσει αυτόματα στον όμιλο των αδυνάτων. Αν μη τι άλλο παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τόσο στην Μπολόνια, όσο και στη Λιουμπλιάνα, ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό και στις λεπτομέρειες.

Ομάδα με θετικά και αρνητικά χαρακτήρισε την Αλμπα ο Γ. Ιωαννίδης. "Εχει ταλέντο, καλούς ξένους αλλά και αδυναμίες. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να χτυπήσουμε στον αιφνιδιασμό. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι γιατί αν νικήσουμε αποκτούμε σοβαρό πλεονέκτημα έναντι κάποιων ομάδων. Αν χάσουμε αποκτούμε αμέσως προβλήματα", υπογράμμισε.

Προς αποφυγήν λοιπόν των προβλημάτων, η ΑΕΚ αναμένεται να ρίξει το βάρος της στην περιφέρεια. Αν σταματήσει τα μακρινά σουτ των Χάρνις, Καράσεφ, θα φτάσει στη νίκη ευκολότερα του αναμενομένου. Το παιχνίδι είναι οριακό και για τον Ρ. Πιρς, του οποίου η μέχρι τώρα προσφορά είναι μηδαμινή. Ο Αμερικανός αν δε βοηθήσει και σε αυτό τον αγώνα, θα πρέπει να μετράει μέρες στη χώρα μας.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.45 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ - 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ