Πέμπτη 23 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2

ΑΠΟΣΥΡΕΙ την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, που είχε καταθέσει στην Κρατική Δούμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΡΟ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Γκ. Ζιουγκάνοφ. Σε μια κίνηση εκτόνωσης της κρίσης, ο Γιέλτσιν συμφώνησε τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός Τσερνομίρντιν να συμβουλεύονται τακτικά τους προέδρους των δύο σωμάτων του Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της "Μεγάλης τετράδας" και της "Στρογγυλής τράπεζας" (σελίδα 12).

ΕΓΚΛΗΜΑ! Εμπόδιζαν τις εργασίες που εκτελούσε ιδιωτική εταιρία για την ανέγερση πολυκατοικιών στη γνωστή ως αλάνα της Τούμπας, "ζητούντες να παραμείνει ο χώρος για παιδική χαρά και πράσινο". Γι' αυτό καταδικάστηκαν σε φυλάκιση τριών μηνών με την κατηγορία της απείθειας εννέα κάτοικοι της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης (σελίδα 14).

"ΜΑΪΜΟΥ" θεωρούν υπηρεσιακοί παράγοντες τον κρατικό προϋπολογισμό του 1998 που ετοιμάζεται πυρετωδώς από τις υπηρεσίες. Και θεωρείται προϋπολογισμός - "μαϊμού", γιατί πολλά από τα νούμερα, που θα εγγραφούν στην εισηγητική έκθεση του υπουργού Οικονομικών και στους αναλυτικούς τόμους, είναι εντελώς διαφορετικά από τα νούμερα που θα έπρεπε να εγγραφούν και τα οποία θα βρίσκονταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα (σελίδα 18).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ