Σάββατο 25 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λγ18

Στη μνήμη του αξέχαστου αδερφού μας ΠΕΤΡΟΥ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ,παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε στα ξερονήσια του Αιγαίου και κατέληξε στο κολαστήρι της Μακρονήσου, βασανίστηκε απάνθρωπα στο μακελειό του 1ου Τάγματος Σκαπανέων στα τέλη Φλεβάρη του '48. Καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΕΛΠΙΔΑΣ που πέθανε ξαφνικά και κηδεύτηκε στις 22 Οκτώβρη 1997, ΕΠΟΝίτισσας στην Κατοχή, η οποία συμπαραστάθηκε ακούραστα στην ανίατη ασθένεια του συζύγου της, που απέκτησε λόγω των κακουχιών, προσφέρουμε 20.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Η αδελφή της Δήμητρα, ο αδελφός του Μηνάς Ξεκομνηνός

* Επίσης στη μνήμη των δύο αγωνιστών πρόσφεραν στο ΚΚΕ τα ανίψια τους Γεράσιμος και Μαρκέλλα Χιόνη 10.000 δρχ. και τα ανίψια τους, οικογένειας Ντίνας Παράσχη - Ξεκομνηνού 10.000 δρχ.

* * *

λγ9

Συμπληρώνονται σήμερα, 25 Οκτώβρη, 9 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΓΚΑ.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΧΑΡΙΤΟΥ και ΟΛΓΑΣ ΠΕΤΑΝΙΔΗ προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Πολίχνης.

Η σύζυγός του Ελισάβετ και οι κόρες του Κατερίνα και Ολγα

* * *

Η Τούλα Διαμαντοπούλου προσφέρει στη ΝΕ Αρκαδίας 50.000 δρχ. στη μνήμη του θείου της αγωνιστή ΤΡΙΑΝΤ. ΜΑΝΕΤΑ,

* * *

λγ9

Ο Ανδρέας και η Βέτα Δεμιρζάκη προσφέρουν 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ στη μνήμη του αδελφού τους ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΟΥ,κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πέθανε πριν από 6 μήνες και του άλλου αδελφού τους ΓΙΑΝΝΗ,μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στον εμφύλιο.

* * *

Επίσης στη μνήμη των ΣΠΥΡΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΟΥ,ο εξάδελφός τους Νικόλας Χρονόπουλος πρόσφερε, μέσω της ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου, 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Πέρασαν 7 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΤΤΟΥΔΗ.

Στη μνήμη του μπατζανάκη του ο Κλέαρχος Δειμέζης πρόσφερε, μέσω της ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου, 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

λγ9

Στη μνήμη του αδελφού μου ΣΩΤΗΡΗ Κ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος πέθανε το Γενάρη του 1988, προσφέρω 15.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

Ελευθερία Παπασωτηρίου

* * *

λγ9

Στις 14 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ από το Αγρίνιο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου, 20.000 δρχ.

Η οικογένειά του

* * *

λγ9

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ,ο Γιώργης Λώλας προσφέρει 5.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ