Παρασκευή 31 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα ευρωπαϊκά νερά η Χαλκίδα

Ποντάροντας στην... τύχη του πρωτάρη αλλά παράλληλα και με πίστη στις δυνατότητές της, η Χαλκίδα ρίχνεται σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία στη μάχη ενός ευρωπαϊκού Κυπέλλου αφού συμμετέχει στον προκριματικό όμιλο του Λεν Τρόφι που διεξάγεται στη Γερμανία.

Ο στόχος της ελληνικής ομάδας είναι μια από τις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Πρώτος αντίπαλος της Χαλκίδας σήμερα, είναι η γαλλική Σεν Ζαν ντε Ανζελί και δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα απέναντι στους αδύναμους Γάλλους. Αλλωστε όπως έχει δηλώσει ο προπονητής των Χαλκιδέων όλα θα κριθούν στο παιχνίδι με την "οικοδέσποινα" του ομίλου Ρότε Ερντέ όπου εκεί λογικά θα παιχτεί και η πρώτη θέση.

Η Χίος

Εύκολο έργο όμως αναμένεται να έχει σήμερα η έτερη εκπρόσωπος στο Λεν Τρόφι Χίος αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του ομίλου που διεξάγεται στο ακριτικό νησί αντιμετωπίζει τη Μαρσακάλα της Μάλτας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι: Μεντιτεράνι - Σετέ 19.00, Χίος - Μαρσακάλα 20.15. Στους χτεσινούς αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Μεντιτεράνι - Μαρσακάλα 15 - 4, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σετέ 10 - 6.

  • Δουλιά ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος πιάνουν σήμερα οι γυναίκες της εθνικής ομάδας πόλο που αρχίζουν την προετοιμασία τους για τη σπουδαία διοργάνωση που θα γίνει στην Αυστραλία τον Ιανουάριο.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής νέων Τάσος Δούμπας αποτελεί από προχτές τον καινούριο καπετάνιο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά την παραίτηση του Νίκου Αναγνωστόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ