Τρίτη 4 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ρεσιτάλ ειλικρίνειας

Εντιμότατος με τον εαυτό του και τους φιλάθλους παρουσιάστηκε χτες ο Ντουμιτρίου όταν στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο 2 - 4 με τον Πανηλειακό. Κατ' αρχήν παραδέχτηκε ξανά πως μάλλον έκανε λάθος στην επιλογή της βασικής 11άδας (χρησιμοποίηση του ασθενή Ντόμπος). Επίσης πως η ομάδα του προφανώς υποτίμησε τον αντίπαλο.

"Ο σεβασμός σταματάει μόλις αρχίσει το ματς. Αν δώσεις δείγματα αδυναμίας ο αντίπαλος αποχτάει κουράγιο". Σύμφωνα με τον Ρουμάνο τεχνικό στο ημίχρονο συζήτησε με τους παίχτες του και τους έπεισε ότι μπορούν να κερδίσουν. "Βέβαια μας βοήθησε και ο Πανηλειακός που πίστεψε πως το παιχνίδι τελείωσε στο 2 - 0". Επισήμανε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της τακτικής, προσθέτοντας για τον Μπατίστα "ως τώρα προσέφερε περισσότερο ως αλλαγή. Εχει εμπειρία και αξία. Μπορεί να ήταν απογοητευμένος αλλά είναι σωστός επαγγελματίας. Τον υπολογίζω".

Σήμερα η ΑΕΚ αναχωρεί για την Αυστρία όπου στόχος της στον επαναληπτικό με τη Στουρμ είναι "να μη δεχτούμε γκολ, ενώ προετοιμαζόμαστε να το πετύχουμε. Περιμένω την αντίπαλο μας πιο επιθετική. Ελπίζω να μην είναι βρεγμένο το γήπεδο γιατί θα μας δυσκολέψει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ