Πέμπτη 13 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πίστη για πρόκριση

Η Εθνική ελπίδων υποδέχεται στο Ηράκλειο την Αγγλία

Χωρίς τον Καραγκούνη (πρόβλημα στον ώμο), αλλά με πίστη ότι μπορεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή της στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υποδέχεται σήμερα στο Ηράκλειο (ΕΤ-1, 19.00) η Εθνική ελπίδων την αντίστοιχη της Αγγλίας.

Στον πρώτο αγώνα μπαράζ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιζητεί νίκη, αλλά ταυτόχρονα και μηδέν παθητικό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γ. Κόλλιας, επισήμανε χτες ότι "έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε. Είμαστε πιο τεχνίτες και γρήγοροι από τους Αγγλους. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα πάμε στο Νιούκαστλ (σ.σ. επαναληπτικός) με σαφές πλεονέκτημα".

Μπροστά στον Ισπανό διαιτητή Φερνάντεθ Μαρίν αλλά και αρκετούς φιλάθλους αναμένεται να παραταχθούν οι: Σ. Λυμπερόπουλος, Λάκης, Δερμιτζάκης, Αντζας, Δέλλας, Γκούμας, Κιάσσος, Στολτίδης, Μαυρογενίδης, Π. Κωνσταντινίδης, Ν. Λυμπερόπουλος.

  • Η Σαουδική Αραβία κέρδισε 1 - 0 το Κατάρ και έγινε η 24η ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Γαλλίας. Το άλλο "εισιτήριο" από τα τουλάχιστον τρία που αντιστοιχούν στην Ασία έχει ήδη εξασφαλίσει η Ν. Κορέα. Οι δύο δεύτερες των ομίλων, Ιράν και Ιαπωνία, θα συναντηθούν την Κυριακή σε αγώνα νοκ άουτ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ