Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 24 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...
ΣΥΜΒΟΛΟ
αντιιμπεριαλιστικού αγώνα

ΚΚΕ: Ενωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας για τη συγκρότηση του Αντιμονοπωλιακού Αντιιμπεριαλιστικού Δημοκρατικού Μετώπου

Αρχίζει σήμερα σε όλη τη χώρα ο τριήμερος γιορτασμός για την 24η επέτειο της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και θα κορυφωθεί τη Δευτέρα, με τη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση - πορεία του λαού και της νεολαίας της πρωτεύουσας στην αμερικανική πρεσβεία και τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Ηδη, δεκάδες κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις καλούν, με ανακοινώσεις τους, τους εργαζόμενους και το λαό, να πάρουν μαζικά και μαχητικά μέρος στις εκδηλώσεις αυτές και να διαδηλώσουν τη συνέχιση των αγώνων, για την εκπλήρωση των αδικαίωτων οραμάτων της εξέγερσης του Νοέμβρη.

Είκοσι τέσσερα χρόνια από τη λαϊκή εξέγερση του Νοέμβρη 1973, σημειώνει το μήνυμα της ΚΕ του ΚΚΕ, η επέτειος του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ είναι και σήμερα σηματοδότης της αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού,για μια Ελλάδα χωρίς αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και πυρηνικά όπλα. Για μια Ελλάδα έξω από τη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ, δίχως "Ράμπο" και μισθοφορικά σώματα επέμβασης σε άλλες χώρες.

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ στους καθημερινούς αγώνες της νεολαίας και του λαού, υπογραμμίζει η ανακοίνωση και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαχητική και αγωνιστική απάντηση σε κάθε υπονομευτή των παλλαϊκών αγωνιστικών εκδηλώσεων για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Να τιμήσουν τη λαϊκή εξέγερση του Νοέμβρη με τον τρόπο που της πρέπει: ΜΑΖΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ.


ΣΕΛ.  5   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ