Παρασκευή 21 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Διεθνοποιείται" η κόντρα ΕΠΑΕ - ΟΠΑΠ

Η ΕΠΑΕ κατέφυγε στις λίγκες Ιταλίας, Αγγλίας για να απαγορεύσουν στον ΟΠΑΠ να χρησιμοποιεί τα παιχνίδια τους

Αποφασισμένη να τραβήξει την κόντρα με ΟΠΑΠ - πολιτεία ως τ' άκρα είναι η ΕΠΑΕ. Μάλιστα θεωρεί ότι πλέον έχει το πάνω χέρι, αφού μετά από συνεννόηση με τις αντίστοιχες λίγκες Αγγλίας, Ιταλίας απέκτησε "άσο". Οπως ανακοινώθηκε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, σύντομα θα φτάσει έγγραφο που θα επισημαίνει την αλληλεγγύη των "αδελφών λιγκών", οι δικηγόροι των οποίων ήδη εξετάζουν πώς θα βοηθήσουν την ΕΠΑΕ. Ζητούμενο, να μην μπορεί ο Οργανισμός χωρίς τη συναίνεσή της να χρησιμοποιήσει παιχνίδια από τα δύο αυτά πρωταθλήματα. Αν αυτό επιτευχθεί, ο εκβιασμός των εμπόρων του ποδοσφαίρου θα μεγιστοποιηθεί, αφού ο ΟΠΑΠ δε θα 'χει εναλλακτικές λύσεις.

Αδειασμα ΠΕΚ σε Αλημίση

Εν τω μεταξύ οι... ισορροπίες τρόμου δημιουργούν "πονοκεφάλους" αναφορικά με τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΠΟ. Η ΠΕΚ μ' ανακοίνωση της "άδειασε" τον επικεφαλής της Σ. Αλημίση (!!!), χρεώνοντάς του ουσιαστικά την αποτυχία να εκλεγούν στελέχη της. Διαβεβαιώνει μάλιστα πως θα επικροτεί τα θετικά και θα αποδοκιμάζει τ' αρνητικά, δηλώνοντας αδιάφορη για το ποιος θα εκλεγεί.

Οι διαβουλεύσεις για τις τελικές συμβιβαστικές προτάσεις συνεχίζονταν έως αργά. Ο Σ. Αλημίσης δέχεται να είναι πρόεδρος, αλλά αρνείται για γγ τον Β. Γκαγκάτση. Από την πλευρά της η ΕΠΑΕ δε θέλει να τον αποκηρύξει από τώρα και προσπαθεί να τον πείσει να δεχτεί. Πού τελικά κατέληξαν θα το μάθουμε ύστερα από τη σημερινή ψηφοφορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ