Σάββατο 22 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πάνοπλοι και οι δύο

Οι δύο συμπολίτες θα παραταχθούν με σημαντικές αλλαγές στο αυριανό ντέρμπι

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του αυριανού αγώνα στη Νεάπολη εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Είναι ένας αγώνας πρωταθλήματος, διαφορετικός από αυτόν του Κυπέλλου. Το ματς με τον Ηρακλή ανήκει στο παρελθόν. Ο Ιωνικός είναι πρώτος και έχει κίνητρο, αλλά και μεις έχουμε κίνητρα και στόχους. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι αλλαγές σε σχέση με το ματς του Καυτατζογλείου θα είναι θεαματικές. Επιστρέφουν οι Ιβιτς, Οφορίκουε, Μπάντοβιτς καθώς και οι Νταμπίζας, Πασσαλής που εξέτισαν την ποινή τους.

Ετσι εκτός απροόπτου οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με τους: Τοχούρογλου, Μπάντοβιτς, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Νταμπίζα, Πασσαλή, Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς, Οφορίκουε, Γιαννακόπουλο και Αλεξανδρή. Θέση διεκδικεί και ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς αν οι Πειραιώτες παίξουν με δύο αμυντικά χαφ.

  • Στο στρατόπεδο του εκπληκτικού φέτος Ιωνικού επικρατεί καλό κλίμα ενόψει του μεγάλου αγώνα. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ τονίζει: "Θεωρητικά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, όμως αυτά πρέπει να φανούν στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος".

Ο Πολωνός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σταύρο Σταματή, όμως επιστρέφουν οι Ξανθόπουλος, Μπρούστερ και Αφάς.

Στο γήπεδο της Νεάπολης αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, αφού όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ