Τρίτη 25 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΧΙΩΤΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, λογοτέχνη και πρώην βουλευτή, προσφέρω 50.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η γυναίκα του

* * *

λ9

Στις 11 Νοέμβρη 1997, ύστερα από ανίατη αρρώστια, πέθανε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1927 στο χωριό Μέταλλα Σερρών. Μετά τη λήξη του Eμφύλιου, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, από όπου επαναπατρίστηκε το 1978. Στη μνήμη του, οι φίλοι του Λύσανδρος Ταμουρίσης, Νίκος Στιλπνόπουλος και Ζήσης Κεχαγιάς πρόσφεραν, μέσω ΚΟΒ Νέας Χαλκηδόνας, 15.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης κόρης μας ΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.

Στη μνήμη της και για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Περιστερίου, 50.000 δρχ.

Σταύρος και Λέλα Τσαγγαρούλη

* * *

Στη μνήμη του ΛΑΚΗ ΣΜΥΡΛΗ,η σύζυγος του Φιλιώ Σμυρλή προσφέρει 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νταμαράκια Αιγάλεω, για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στη μνήμη της ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΥΤΡΑ από το Σερνικάκι Φωκίδας, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, που ήταν υπόδειγμα μητέρας, καλοσύνης και ανθρωπιάς, η κόρη της Βαγγελίτσα Λύτρα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Παύλου" - Πλατείας Βάθης, 10.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του Γ. ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ,μέλους της ΚΟΒ "Αγ. Παύλου", που πέθανε στις 6 Νοέμβρη 1989, η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 20.000 δρχ. προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Κλείνουν 7 χρόνια από το θάνατο του αδελφού μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΛΩΣΣΑ (φωτογραφία).

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του άλλου αδελφού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ο οποίος πέθανε πριν από 30 χρόνια και του ΑΝΔΡΕΑ,που πέθανε πριν από 16 χρόνια, αγωνιστών και μελών του ΚΚΕ, προσφέρω 100.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου, και 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", την εφημερίδα του λαού.

Βούλα Κλώσσα - Βαλαλάκη

* * *

λ9

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας, ο αγαπημένος και αξέχαστος αδελφός μας ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 20.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Νικολάου" - Αχαρνών.

Μαρία - Πάνος

* * *

λ9

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, που δολοφονήθηκε από ταγματασφαλίτες στην Κατοχή, η γυναίκα του Ελευθερία προσφέρει 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Κυπριάδου - Πατησίων, για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στη μνήμη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΛΕΓΚΟΥΡΔΑ,η φίλη της Μάρω προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς, 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη της ΖΩΗΣ ΜΑΘΙΟΛΑΚΑ,γείτονες, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ προσφέρουν 45.000 δρχ., μέσω KΟΒ Νταμαράκια Αιγάλεω, για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ, συναγωνιστές και φίλοι του από τη Νέα Υόρκη πρόσφεραν στο "Ριζοσπάστη" 500 δολάρια ΗΠΑ.

* * *

Στη μνήμη του αντιστασιακού - ΕΛΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, η κόρη του Αλίκη Αθουσάκη πρόσφερε 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ.

* * *

λ9

Στις 28 Οκτώβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΡΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω 15.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η γυναίκα του Βασιλική Μπούτρη

* * *

λ9

Πέρασαν 2 χρόνια αβάσταχτου πόνου από τη μαύρη εκείνη μέρα της 25ης Νοέμβρη 1995, που ένας απρόσεκτος και ασυνείδητος οδηγός νταλίκας σκότωσε το μονάκριβο άγγελό μας και έσβησε στη μέση του δρόμου το χαμόγελο από το 26χρονο παλικάρι μας ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ.Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος. Ηταν τέλειο παλικάρι, που ποτέ δε θα ξεχάσουμε, όχι μόνο εμείς οι γονείς του, αλλά και όσοι τον γνώρισαν, για τη λεβεντιά του, για το χαμόγελό του, για τις ιδέες για τις οποίες αγωνιζόταν, για τον τέλειο χαρακτήρα του.

Στη μνήμη του, που θα είναι άσβεστη όσο ζούμε, προσφέρουμε στην ΚΟ Καλογρέζας 20.000 δρχ.

Λάκης και Παγώνα Καραβία - Παπαντολέων

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΕΥΤΥΧΙΟΥ,που έφυγε από κοντά μας στις 6 Απρίλη 1997, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής, 100.000 δρχ.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΚΑΖΟΥ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πέρασαν πεντέμισι χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νταμαράκια Αιγάλεω, 5.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Παναγιώτα Δεκάζου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ