Πέμπτη 27 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Με διπλό στόχο

Για το γόητρό του και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνίζεται σήμερα στο Πόρτο ο Ολυμπιακός

Ενα θετικό αποτέλεσμα και πόντους για το ελληνικό ποδόσφαιρο επιδιώκει σήμερα βράδυ στο "Ντας Αντας" του Πόρτο ο Ολυμπιακός, κόντρα στην πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας. "Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να είναι ο Ολυμπιακός αυτός που πρέπει να είναι. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και για την Ελλάδα, που έχει ανάγκη τους βαθμούς. Η Πόρτο δεν έχει κερδίσει μέχρι σήμερα και έχει επίσης κίνητρο όπως κι εμείς", επανέλαβε και χτες ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο πιστεύει ότι η νίκη είναι εφικτή: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μπορούμε νίκη αλλά και ήττα. Εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθούμε εμείς, αλλά και η Πόρτο".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, όλα δείχνουν ότι εκτός 11άδας θα μείνει ο ντεφορμέ Πίτερ Οφορίκουε και τη θέση του θα πάρει ο Γιαννακόπουλος. Μια ακόμη αλλαγή ίσως είναι και ο Καραπιάλης, που λόγω εμπειρίας ενδεχόμενα να προτιμηθεί αντί του Νινιάδη. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αν και δηλώνει έτοιμος, δε θα ξεκινήσει και τη θέση στο δεξί άκρο θα πάρει ένας εκ των Βαρεσάνοβιτς, Μαυρογενίδη. Πιθανή 11άδα για τον Ολυμπιακό: Τοχούρογλου, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Ανατολάκης, Πασσαλής, Γιαννακόπουλος, Καραπιάλης, Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρής.

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός των "λιονταριών" του λιμανιού τονίζει ότι η νίκη και μόνο αυτή είναι ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας. Ο Αντόνιο Ολιβέιρα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ζάχοβιτς, Αλοϊζιο (τιμωρημένοι), Μέντεζ (τραυματίας).

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Μισέλ Πιρό. Ωρα έναρξης 9.45μμ (ΜΕΓΚΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ