Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στις 23 Νοέμβρη έκλεισε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ, από το χωριό Λαγοπόδο Ζακύνθου.

Στη μνήμη του, ο βαφτιστικός του Σπύρος προσφέρει, μέσω ΚΟ Ζακύνθου, 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ. Και ο κουμπάρος του Στάθης 5.000 δρχ.

* * *

λ9

Πριν από λίγες μέρες, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της μητέρας μου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΣ ΚΟΚΚΑ και 6 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΚΚΑ από τη Λέκκα Σάμου. Ηταν παλαίμαχοι κομμουνιστές και πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού, καθημερινοί αναγνώστες του "Ριζοσπάστη".

Στη μνήμη τους και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 5.000 δρχ. στη ΝΕ Ηλείας.

Μανόλης Δ. Κόκκας

* * *

λ9

Στη μνήμη των ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ και ΝΙΚΟΥ ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗ,ο αντιστασιακός Χρήστος Τσούκαλης προσφέρει 5.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζαρουχλέικων Πάτρας.

* * *

λ9

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου συζύγου και συντρόφου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της αγωνίστριας ΕΡΑΣΜΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κολωνακίου - Λυκαβηττού, 15.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Μ. Χατζηδημητρίου

* * *

λ9

Ο αγαπημένος μου πατέρας ΜΑΝΟΛΗΣ ΔΑΣΑΝΑΚΗΣ,αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, διώχτηκε από τη χούντα. Επαιρνε μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΚΕκαι έμεινε πιστός στα ιδανικά του ως το τέλος της ζωής του.

Πέθανε στις 12 Νοέμβρη 1997 στη Χερσόνησο Πεδιάδας.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ και 30.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη".

Η κόρη του Μιράντα

* * *

λ9

Στη μνήμη του σεβαστού παππού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΔΥΛΗ,προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Χρήστος και Ευάγγελος Κανδύλης

* * *

λ9

Σήμερα, 28 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας και αξέχαστου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

Η σύζυγος Ερμιόνη

Τα παιδιά του

* * *

λ9

Εκλεισαν σήμερα, 28 Νοέμβρη, 2 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας η παλαίμαχη κομμουνίστρια ΘΕΑΝΩ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία ανάλωσε μια ολόκληρη ζωή στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη της προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Ο σ. Δ. Κ.

* * *

λ9

Στις 23 Νοέμβρη έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ευαγ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ,μοναχογιού του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Βαγγέλη Τασσιόπουλου, μέλους του ΚΚΕ, καθηλωμένου σε αναπηρική καρέκλα, ο οποίος τον συντηρούσε.

Στη μνήμη του, ο πατέρας του πρόσφερε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΓΕΩΓΛΕΡΗ,η γυναίκα του και τα παιδιά του πρόσφεραν στο ΚΚΕ 30.000 δρχ.

* * *

λ9

Εκλεισαν 2 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΝΤΥΠΑ, δασκάλου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Ευαγγελία και Ουρανία

* * *

Στη μνήμη των συμπατριωτών μου από την Ευρυτανία, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθώς και στη μνήμη αυτών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ στις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας, προσφέρω στην ΚΟ Ευρυτανίας 20.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Γιώργος Τσάμης

* * *

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής ΑντίστασηςΜΙΧΑΛΗ ΛΙΟΤΣΙΚΑ,μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του, συντρόφισσά του και συναγωνίστριά του Αρτεμη Λιότσικα, προσφέρει 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Κιμμερίων Ξάνθης.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας και ως μαχητές του ΔΣΕ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΛΑ,ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΠΕΝΤΖΕΛΟΥ,ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΡΟΜΥΔΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΥΖΑ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥΛΙΑ και των 20χρονων ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΟΥΖΑ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΠΕΝΤΖΕΛΟΥ,ο συγχωριανός τους από το Γκρίμποβο, Ξενοφών Βαλαβάνης πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Βουτσαρά, 20.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ