Σάββατο 6 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Προπονητές μέσω κινητού

Από την εξέδρα θα κοουτσάρουν Ιβκοβιτς και Σούμποτιτς. Απορρίφθηκε η ένστασή τους. Πέντε νέοι ξένοι θα εμφανιστούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Από την εξέδρα και με το κινητό στο αυτί, θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των ομάδων τους ο Ντ. Ιβκοβιτς και ο Λ. Σούμποτιτς, καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την αίτηση απαλλαγής τους. Αναγκαστικά ο Μ. Γκέκος θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στον εντός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο και ο Κ. Μπογατσιώτης τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Είναι η πρώτη φορά που ο Μ. Γκέκος θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, αντίθετα με τον Κ. Μπογατσιώτη που δεν τα πήγε άσχημα πέρυσι εναντίον του Ηρακλή και φέτος εναντίον της ΑΕΚ, όταν αποβλήθηκε ο Ντ. Ιβκοβιτς.

Στο μεταξύ πέντε νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα που μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, επαναρχίζει σήμερα με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει τον Τσαρλς Σάκλεφορντ, τον σέντερ που αγωνίστηκε πέρυσι στον Αρη, εμφανίζοντας στη διάρκεια της χρονιάς σοβαρά προβλήματα τραυματισμού. Ο Σπόρτιγκ στην προσπάθειά του να αποφύγει την τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αντικατέστησε και το δεύτερο ξένο του. Στη θέση του Γκάλεϊ αποκτήθηκε ο Τζον Χάτσον, που στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου και του Παγκρατίου. Δεύτερο ξένο άλλαξε όμως και η Λάρισα, που αύριο υποδέχεται σε παιχνίδι "ζωής ή θανάτου" το Σπόρτιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλίας μετά τον Κόλεμαν απέκτησε και τον Σιντέιλ Θριτ, ελπίζοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Τον Ρούμπεν Νέμπχαρντ απέκτησε ο Ηρακλής στη θέση του Τζόνσον, που εγκατέλειψε την ομάδα. Ο "γηραιός" στάθηκε όμως άτυχος, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης τραυματίστηκε σοβαρά ο Μ. Μάξεϊ και θα απουσιάσει όχι μόνο από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, αλλά και από τα επόμενα τρία - τέσσερα παιχνίδια, εκτός κι αν ο Β. Αλεξανδρής προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Τον Τόνι Χάρις θα παρουσιάσει ο Παπάγου στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Τα παιχνίδια της ημέρας διεξάγονται αύριο στο Φάληρο και τη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός, με τον Π. Φασούλα στη σύνθεσή του, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ ο τιμωρημένος Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ