Κυριακή 7 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Ολοι στην πάλη κατά των ναρκωτικών

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ,παλαίμαχος κομμουνιστής, γράφει: Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτό το έγκλημα των ναρκωτικών σε βάρος του λαού μας, των παιδιών μας, που φέρνει ανυπολόγιστες - για τις οικογένειες - οικονομικές συνέπειες, πίκρες και δάκρυα τελικά για το χαμό τους;

Οι έμποροι του θανάτου όλο και περισσότερο γίνονται ακαταμάχητοι. Υπάρχουν μέθοδοι, μέτρα για να λιγοστέψουν ή να απαλλάξουν τους νέους από αυτήν την αρρώστια;

Δική μας είναι η ευθύνη για τη σωτηρία τους και μην περιμένουμε απ' όλους αυτούς που φέρνουν στην επικαιρότητα τα ναρκωτικά. Ούτε από τους παγκόσμιους οργανισμούς, που παίρνουν πλατωνικές αποφάσεις και αφήνουν τους εμπόρους του θανάτου ανενόχλητους, που με τη σιωπή τους γίνονται συνυπεύθυνοι.

Ο ΟΗΕ και η ΕΕ με τους ένοπλους οργανωμένους του ΝΑΤΟ ακολουθούν την πολιτική του εξανδραποδισμού, που είναι η υποδούλωση και η σκλαβιά των λαών. Με την παντοδυναμία των υπηρεσιών και τις ένοπλες δυνάμεις τους, επέβαλαν την ιμπεριαλιστική τους πολιτική στην Κύπρο, στα νησιά Φόκλαντ, στη Γρανάδα, στον Παναμά, στην Ταϊτή, στο γκρέμισμα της ΕΣΣΔ και των σοσιαλιστικών χωρών στην Ευρώπη, στη διατήρηση του εμπάργκο στην Κούβα κλπ. Οταν με τη νέα τάξη και το θανατηφόρο έργο των "βαρόνων" οδηγούν και την πατρίδα μας στους δρόμους της ηρωίνης, του αλκοολισμού, στην πορνεία, στις οικονομικές ρεμούλες, στον εκφυλισμό και τον αποπροσανατολισμό. Ωστε να μας κάνουν ανίκανους να αντιστεκόμαστε για να διατηρούν οι ντόπιοι και ξένοι εκμεταλλευτές την κυριαρχία τους.

Αυτόν τον εξανδραποδισμό με τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν σαν αγάπη!!! Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα με την πολιτική των κυβερνώντων δε μένει παρά να παλέψουμε για τη σωτηρία των παιδιών μας από το θάνατο.

Οι γονείς, μανάδες και πατεράδες, οι δάσκαλοι, οι πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες σε κάθε πόλη, συνοικία, χωριό, οι πολιτικές νεολαίες, ας βρουν δρόμους ενότητας και πάλης στην αποτελεσματική καταπολέμηση των ναρκωτικών. Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί με τη δράση ένα πρωτόγνωρο μαζικό κίνημα για τη ζωή και το μέλλον της νέας γενιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ