Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν σήμερα Ρεάλ, Τσιμπόνα και Μπενετόν, αντίστοιχα, με στόχο τη νίκη

Τα ευρωπαϊκά τους κοστούμια ξαναφοράνε μετά από 15 μέρες απουσίας οι τρεις εκπρόσωποί μας στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Ολυμπιακός ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να ξαναγυρίσουν στη δράση με νίκη, αφού η πρώτη φάση οδεύει προς το τέλος της και στενεύουν τα περιθώρια απωλειών.

Ο Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (21.00 ΕΤ-1) τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου θέλει να ρεφάρει τις άσχημες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών πριν τη δεκαπενθήμερη διακοπή. Με νίκη οι "ερυθρόλευκοι" εξασφαλίζουν ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ασχολήθηκε με τα λάθη των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τους επέστησε την προσοχή ώστε να μην επαναληφθούν σήμερα. "Η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, με μεγάλα ποσοστά στα δίποντα και τα τρίποντα. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο με πιεστική άμυνα από εμάς, αλλιώς θα έχουμε προβλήματα", τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, που την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει τη συμμετοχή ή όχι του Παναγιώτη Φασούλα.

Η ΑΕΚ

Με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει οριστικά μια θέση στην πρώτη τριάδα, η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα στο Ζάγκρεμπ με την Τσιμπόνα των... εκτελεστών (ιδιαίτερα από τα 6.25) Μουλαομέροβιτς, Μίρσιτς, Ρίματς.

"Η δύναμη της Τσιμπόνα στην περιφέρεια είναι γνωστή. Εμείς όμως πρέπει να δούμε πώς θα την εξολοθρεύσουμε", επισήμανε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης, αναφερόμενος στην ευστοχία των Κροατών από μεσαία και μακρινή απόσταση. Πάντως, οι τελευταίες εμφανίσεις του "Δικεφάλου" σε συνδυασμό με την καλή παράδοση που έχει ο "ξανθός" κόντρα στην Τσιμπόνα δίνει το δικαίωμα για όνειρα νίκης.

Ο ΠΑΟΚ

Εν μέσω εσωτερικών διαφωνιών μεταξύ του προπονητή Σβι Σερφ και ορισμένων παικτών, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στο Τρεβίζο κόντρα στην Μπενετόν (21.30μμ απευθείας μετάδοση ΣΤΑΡ). "Είναι μια σκληρή δοκιμασία καθώς η Μπενετόν είναι πολύ δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή", επισήμανε ο Ισραηλινός κόουτς για το σημερινό παιχνίδι, που από ό,τι δείχνει μάλλον τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι αγώνες με Παναθηναϊκό και Ανκαρα στο Αλεξάνδρειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ