Κυριακή 14 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ
Το Καυτατζόγλειο κλέβει την παράσταση

Καθοριστικό για την πορεία Ηρακλή και ΠΑΟ το σημερινό παιχνίδι

Στο Καυτατζόγλειο συγκεντρώνονται τα φώτα της δημοσιότητας στη σημερινή 15η αγωνιστική της Α Εθνικής, όπου ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της σημερινής ημέρας (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Για το "γηραιό", που διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη, μετά την ήττα από τον Ιωνικό την περασμένη αγωνιστική, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι προβληματικό...

Και αυτό γιατί οι μνηστήρες που συγκεντρώνονται, όσον αφορά το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, συνεχώς και πληθαίνουν.

Στις τάξεις των Θεσσαλονικέων επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και όλοι είναι πεπεισμένοι για τη νίκη, ιδιαίτερα μετά την άτυχη ήττα από τον Ιωνικό, όπου το παιχνίδι χάθηκε στα τελευταία λεπτά. Στην ομάδα επιστρέφει ο Τάκης Γκώνιας που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην επίθεση του Ηρακλή.

Στην αντίπερα όχθη οι "πράσινοι", μετά την άνετη νίκη επί της Καβάλας, θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Την τελευταία στιγμή θα μάθουμε εάν ο Βασίλης Δανιήλ θα έχει στη σύνθεση της ομάδας τον Κώστα Κωνσταντινίδη, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επανέλθει ο Γ. Χ. Γεωργιάδης.

Εν μέσω μεταγραφικών σεναρίων που δίνουν και παίρνουν στη Ν. Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ κοντράρεται αύριο (15.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) στο Βύρωνα με αντίπαλο τον Αθηναϊκό. Από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος θα λείψουν για άλλη μια αγωνιστική ο Καλιτζάκης που είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Ντόμπος ο οποίος λόγω τραυματισμού τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος του μήνα. Εκτός της άμυνας των "κιτρινόμαυρων" θα βρεθεί και ο Χάρης Κοπιτσής, που δύσκολα θα προλάβει να αποθεραπευτεί πριν τον αγώνα με τους "λόρδους".

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Ιωνικός - Καλαμάτα, Καβάλα - Πανηλειακός, Βέροια - Σκόντα Ξάνθη, Ολυμπιακός - Πανιώνιος, Απόλλων Αθηνών - Προοδευτική, Ηρακλής - Παναθηναϊκός. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ