Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΤΣ
Χριστουγεννιάτικος... Γολγοθάς

Δύσκολες ρεβάνς σήμερα για Αρη και Περιστέρι με στόχο την πρόκριση στους 16

Το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπρόσωπο από τη Γ' φάση (16 ομάδες) του Κυπέλλου Κόρατς. Μετά τον Σπόρτιγκ που αποκλείστηκε νωρίς, Αρης, Περιστέρι και Παπάγου, ανεβαίνουν χριστουγεννιάτικα το δρόμο του Γολγοθά.

Ο Αρης

Ολα του γάμου δύσκολα για τον Αρη. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της περιόδου η ομάδα του Ευθ. Κιουμουρτζόγλου έχει μπροστά της αξεπέραστα προβλήματα. Το ταμείο εδώ και καιρό είναι μείον, η διοίκηση πάει στα δικαστήρια τον πρώην χορηγό κι οι παίκτες ομόφωνα έδωσαν δήλωση στη δημοσιότητα, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζουν, ότι παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχουν καμία συμπαράσταση από τη διοίκηση. Μέσα σ' αυτό το σκηνικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κόρατς. Στις 18.15 υποδέχεται την ισπανική Μανρέσα (SUPER SPORT), από την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 67 - 84..

Το Περιστέρι

"Παίζοντας με ισπανικές ομάδες, το όνειρο από τον εφιάλτη είναι κοντά" τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Το Περιστέρι αγωνίζεται στις 21.45 στην Ισπανία με αντίπαλο τη Λεόν και το 78 - 69 του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει απόλυτη αισιοδοξία. "Η πρόκριση είναι 50 - 50. Πρέπει να μην ανοίξουμε το παιχνίδι μας για να μη δεχτούμε αιφνιδιασμούς. Αν παίξουμε πέντε εναντίον πέντε, τότε θα έχουμε τύχη. Δεν πρέπει να κοιτάμε το ταμπλό. Στο ξεκίνημα οι παίκτες της Λεόν θα έχουν το άγχος", υπογράμμισε κατά την αναχώρηση ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Παπάγου

Στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ αγωνίζεται ο Παπάγου που αποχαιρετάει και τυπικά τη διοργάνωση. Η ήττα στο παιχνίδι των Αθηνών με 60 - 71, δεν επιτρέπει καμία αισιοδοξία για την ομάδα του Κ. Μίσσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ