Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στη μνήμη του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, του κομμουνιστή ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ, που τον τίμησε και θα παραμείνει στο πάνθεον των ηρώων της Ιστορίας, σε πείσμα κάθε απόχρωσης λασπολόγων, προσφέρω στην ΚΟΒ Νέας Σμύρνης 80.000 δρχ.

Παναγιώτης Κιμιατζής, συνταξιούχος ΙΚΑ

* * *

λ9

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1965. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, όπου και οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Εφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω δυστυχήματος, στις 12 Οκτώβρη 1996, ενώ ήταν καθηγητής Μαθηματικών.

Στη μνήμη του, ο παλαίμαχος αγωνιστής Κώστας Συριόπουλος πρόσφερε στην ΚΟΒ Αμαλιάδας 100.000 δρχ. προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΓΩΝΔΙΩΤΗ (Αυγερινού), και για την ονομαστική του γιορτή, η σύζυγός του Τούλα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς, 5.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.* * *

λ9

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΗ,μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΤΩΝΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ,προσφέρω 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

Παναγιώτα Μαυρή

* * *

λ9

Συμπληρώθηκαν 9 μήνες από το θάνατο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΛΕΚΟΥΡΔΑ.

Στη μνήμη της, ο σύντροφός της Γεώργιος Λεκούρδας και τα παιδιά της προσφέρουν 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατο της συντρόφισσάς μου ΜΕΡΟΠΗΣ ΜΥΡΙΤΣΗ.

Στη μνήμη της προσφέρω για τα παιδιά της Κούβας, μέσω Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου, 20.000 δρχ.

Παναγιώτης Μυριτζής

* * *

λ9

Στη μνήμη του ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και της ΠΕΑΕΑ, η σύζυγός του Βάσω Παπαδοπούλου πρόσφερε 10.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Πέρασαν δύο χρόνια, από τον Οκτώβρη του 1995, που έφυγε από κοντά μας ο κομμουνιστής ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΣΙΟΥΚΑΡΕΛΑΣ.Από το 1942 εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και αργότερα υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή ως αξιωματικός. Μετά την Απελευθέρωση διώχτηκε για την πατριωτική δράση του, το 1946 κατέφυγε στο ΔΣΕ και αναδείχτηκε σε στέλεχός του. Πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, από το τέλος του Εμφύλιου, βοήθησε τους συμπατριώτες του πολιτικούς πρόσφυγες και αξιοποιήθηκε ως δάσκαλος στα ελληνόπουλα. Δημιούργησε οικογένεια και επαναπατρίστηκε το 1988. Εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Λάρισα.

Οι συναγωνιστές και οι συμπατριώτες του θα τον θυμούνται για πάντα, για το ήθος και την αγωνιστικότητά του.

Στη μνήμη του και προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ προσφέρουμε 10.000 δρχ. στην ΚΟ Λάρισας,

Η σύζυγος του Ευδοκία

Τα παιδιά του Σπύρος και Δήμητρα και η εγγονή του Μαργαρίτα

* * *

λ9

Στη μνήμη του θείου μας ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΒΕΛΕΓΚΑ,παλαίμαχου αγωνιστή και στη μνήμη των συμπατριωτών μας, στελεχών του ΚΚΕ, ΑΝΤΡΕΑ ΛΙΑΚΟΥ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΣΙΟΥΚΑΡΕΛΑ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ,ΚΩΣΤΑ και ΝΙΤΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗ,ΘΩΜΑ και ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και του αξέχαστου δασκάλου μας κομμουνιστή ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ,προσφέρουμε προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ 20.000 δρχ. στην ΚΟ Λάρισας.

Χριστόφορος και Ανέζα Δαμάνη

* * *

λ18

Ο Σωτήρης και η Καλομοίρα Κρανιά προσφέρουν για τα 80χρονα του ΚΚΕ 20.000 δρχ. ως δεύτερη δόση στη μνήμη του κουμπάρου τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πέθανε στις 3 Δεκέμβρη 1997, καθώς και στη μνήμη του του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και φίλου τους ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ,που πέθανε στις 11 Δεκέμβρη 1997.

* * *

λ9

Πέθανε στις 8 Δεκέμβρη 1997 στην Τσεχία, όπου ζούσε πολιτικός πρόσφυγας ο αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ,μέλος του ΚΚΕ.

Στην αξέχαστη μνήμη του, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Ιλισίων, 5.000 δρχ.

Χρήστος και Γλυκερία Τσιντζιλώνη

* * *

λ9

Πέρασαν 11 χρόνια από τις 3 Γενάρη 1987, που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων, 5.000 δρχ.

Η σύζυγος του Αφροδίτη Κουλτούκη

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, κομμουνιστή, με πολλούς αγώνες ως το τέλος της ζωής του, των αγαπημένων μου γονιών ΑΜΑΛΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΣΑΛΗ,τα τελευταία λόγια του οποίου, όταν τον εκτελούσαν οι Γερμανοί, ήταν "Ζήτω το ΚΚΕ", καθώς και στη μνήμη του ήρωα και αγαπημένου μου ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΕΥΗ και του θείου μου ΑΣΤΕΡΗ ΜΑΚΡΗ,ο οποίος άφησε όλες τις οικονομίες του στο ΚΚΕ, προσφέρω 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ελληνικού, για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Αντιγόνη Πετσάλη - Αγγελακοπούλου

* * *

Για τα 80χρονα του ΚΚΕ και στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΦΙΤΣΙΟΥ,παλαίμαχου κομμουνιστή δημοσιογράφου και των ΕΠΟΝιτών ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΟΥΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΟΥ και ΑΛΙΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ,προσφέρω 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης Βύρωνα.

Ανδρέας Βρυώνης

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΜΠΑ,η γυναίκα του Νίτσα Καμπά πρόσφερε για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΜΕΤΡΟ Αθήνας 5.000 δρχ.

* * *

λ9

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρω στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

Ευγενία Ε. Μαυροκέφαλου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ