Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Πριν από ένα χρόνο, χάσαμε τον παλαίμαχο αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,γιατρό, στέλεχος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στο Ευπάλιο Δωρίδας. Στην Κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ. Μετά την Απελευθέρωση γεύτηκε τις φυλακές και το Μακρονήσι. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική. Ανήκε σε οικογένεια με μεγάλη αγωνιστική προσφορά. Ο αδελφός του Νίκος Τριανταφύλλου, διοικητής του αρχηγείου Κεντρικής Μακεδονίας του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1948.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, ο γιος του πρόσφερε 500.000 δρχ., για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στις 23 Δεκέμβρη 1997, πέθανε σε ηλικία 84 χρόνων ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αγγελική προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης, 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

λ9

Στις 3 Γενάρη 1997, πέθανε και κηδεύτηκε στην Καρδίτσα η μητέρα μας ΜΑΡΙΝΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ,αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Τάκης και Ευγενία Ψημμένου

* * *

λ27

Στη μνήμη της κόρης μου ΕΛΕΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,του ΔΑΝΗΛΟΥ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ,του γιατρού ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΑΒΟΥ,του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΛΑ,του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΡΙΚΑ και του ΣΤΑΘΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,προσφέρω 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Πλατείας Αττικής - Βικτώριας, για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ.

Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, που μου συμπαραστάθηκαν και εξακολουθούν να μου συμπαραστέκονται στο μεγάλο μου πόνο από το χαμό της Ελένης.

Αγγελής Ηλιόπουλος

* * *

λ9

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΦΩΚΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (Κεμεριώτης), λογοτέχνης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Η σύζυγος Μένια Παπουτσή

Η κόρη του Γ. Παπουτσή, ο γαμπρός του Α. Μπούκουρης

* * *

λ9

Πέρασαν 3 μήνες, από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας και αξέχαστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ και της Οχτωβριανής Επανάστασης προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Βάρνας Συκεών Θεσσαλονίκης, 30.000 δρχ.

Η συντρόφισσά του Νικολίνα

Τα παιδιά του Φρόσω, Ολυμπία

* * *

Στις 29 του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 13 μήνες από τότε που έφυγε για πάντα από τη ζωή, στα 36 χρόνια του, ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην ακριβή μνήμη του και προς τιμήν των 80 χρόνων του κόμματός μας, του ΚΚΕ, προσφέρω 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Κολωνακίου - Λυκαβηττού.

Η συντρόφισσά του Αλέκα Κωνσταντινίδου

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μας ΑΝΝΑΣ ΜΟΣΧΟΝΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ, αγωνιστών για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του Κόμματος και 5.000 δρχ. στο σύντροφό μας, το "Ριζοσπάστη".

Γεράσιμος και Νίκη Μουρελάτου και τα παιδιά τους

* * *

Στη μνήμη του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ,στελέχους του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης και επίτιμου γ. γραμματέα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Μέσης Ανατολής, η οικογένειά του πρόσφερε για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Παιδείας, 50.000 δρχ.

* * *

λ9

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τ6ο θάνατο του αγαπημένου συντρόφου μου ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από την Ικαρία, προσφέρω 20.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Αλεξάνδρα Αποστολάκη - Σίδνεϊ Αυστραλίας

* * *

λ9

Στη μνήμη της μάνας μας ΘΕΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του αδελφού μας ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και στη μνήμη του αδικοχαμένου ανεψιού μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στην ΠΕΑΤΑΘ για τα 50χρονα του ΔΣΕ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Νίκος Ασημακόπουλος, Ευγενία Πανταζή

* * *

λ9

Ο αγωνιστής ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,μέλος του ΚΚΕ, που πέθανε πριν από 7 χρόνια, για τη δράση του κρατήθηκε στις φυλακές 11 χρόνια, ταλαιπωρήθηκε, αλλά έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και ο γιος του προσφέρουν στην ΚΟΒ Τρανόβαλτου 30.000 δρχ.

* * *

λ9

Στη μνήμη του αξέχαστου και αγαπημένου συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ,προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κολωνακίου - Λυκαβηττού, 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Διαμάντω Μανουσέλη

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας και των συντρόφων μας ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ,ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ,ΣΥΜΕΩΝ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΥ και ΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, προσφέρουμε 70.000 δρχ. για τα 80χρονα του KΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

Διονύσης και Γιώργος Φιλιππάτος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ