Τρίτη 17 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρώτη νίκη Ιορντανέσκου

Πρώτη νίκη του Ιορντανέσκου ως ομοσπονδιακού εκλέκτορα. Στη διαδικασία του καταρτισμού ημερομηνιών για τα προκριματικά του EYRO 2000, παρότι αντίπαλος ήταν ο πρόεδρος της νορβηγικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος στην ΟΥΕΦΑ, Περ Ραβν Ομντάλ, κατάφερε να "περάσει" το πρόγραμμα που ήθελε. "Οπλο" του "Στρατηγού" η συμμαχία με τους υπόλοιπους πέντε αντιπάλους.

Μετά το πέρας της επτάωρης προσπάθειας δήλωσε: "Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από το πρόγραμμα, το οποίο καταρτίστηκε ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις και παρά την αντίθεση της Νορβηγίας, που πρότεινε από την πλευρά της ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο".

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι: 6/9/98 Ελλάδα - Σλοβενία, 10/10 Αλβανία - Ελλάδα, 14/10 Ελλάδα - Γεωργία, 27/3/99 Ελλάδα - Νορβηγία, 31/3 Λετονία - Ελλάδα, 5/6 Γεωργία- Ελλάδα, 9/6 Ελλάδα - Λετονία, 4/9 Νορβηγία - Ελλάδα, 8/9 Ελλάδα - Αλβανία, 9/10 Σλοβενία - Ελλάδα.

  • Συγκεντρώθηκαν χτες οι διεθνείς που θ' αντιμετωπίσουν, υπό τις οδηγίες του Κ. Πολυχρονίου, την Τετάρτη σε φιλικό την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ