Παρασκευή 20 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωθυπουργικές εκτιμήσεις

Οι αγρότες της Θεσσαλίας, είπε ανερυθρίαστα στη Βουλή ο Κ. Σημίτης, τελικά πείστηκαν ότι είχαν άδικο και, κυρίως, ότι τα αιτήματά τους δεν εκφράζουν και τους υπόλοιπους αγρότες, και γι' αυτό σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις!

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι κάποιος, που εφαρμόζει την παρούσα κυβερνητική πολιτική και τη βαφτίζει "εκσυγχρονισμό", όπως κάνει ο πρωθυπουργός, ε, τότε μπορεί να πει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι. Ομως, κύριε πρωθυπουργέ, προτείνουμε να είστε πιο προσεκτικός. Διότι λόγω της θέσης που κατέχετε, όσα λέτε καταχωρούνται και κυρίως καταχωρούνται στη συνείδηση των αγροτών. Οι οποίοι, αφού, για μια ακόμη φορά, αποκάλυψαν τη βαθιά ταξική σας πολιτική και αφού, για μια ακόμη φορά, σας εξέθεσαν στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού, δε σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις τους. Τις συνεχίζουν. Παρά τις όποιες... εξαγγελίες και... διακηρύξεις του κ. Τζουμάκα, παρά τις "μεραρχίες" που στείλατε στη Θεσσαλία και τη γενικότερη επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης.

Συνεχίζουν, γιατί συνειδητοποιούν καθημερινά και περισσότερο, ότι η διέξοδος είναι ο αγώνας μέχρι να επιβάλουν μια πολιτική, που θα προστατεύει τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των πολυεθνικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ