Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεσιακή αυλαία

Εγκαινιάζεται στις 25 Φλεβάρη στην γκαλερί "Χρυσόθεμις" (25ης Μαρτίου 20), έκθεση έργων ζωγραφικής της Μαργαρίτας Σκαρπαθίου.Πρόκειται για την πρώτη ατομική της έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται τοπία και νεκρές φύσεις. Πορτρέτα ανθρώπων, στα οποία η ζωγράφος προσπαθεί να αποδώσει τα ψυχικά τους στοιχεία και την προσωπικότητά τους. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μάρτη.

  • Εκθεση έργων ζωγραφικής του Μιχάλη Πολίτη,εγκαινιάζεται στις 4 Μάρτη (8μμ) στο Μουσείο "Γ. Γουναρόπουλου" του Δήμου Ζωγράφου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μάρτη και θα λειτουργεί Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη 9πμ έως 1μμ και 5μμ έως 8μμ. Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
  • Στις 24 Φλεβάρη (7.30μμ) στην γκαλερί "Αργώ" (Μέρλιν 8), εγκαινιάζεται έκθεση έργων ζωγραφικής της Αλίκης Βενιέρη - Σκουλικίδη με τίτλο "Μυθοπλασίες".Η ζωγράφος κινείται ανάμεσα στην παραστατικότητα και την αφαίρεση, δίνοντας, με μια έμμεση αναφορά στο άλογο, την καινούρια της εικαστική γραφή, των τριών τελευταίων χρόνων. Η παρουσία του αλόγου, επιτρέπει στη ζωγράφο, μέσα από τη μεγαλοπρέπεια της μορφής και της στάσης του και μέσα από το συμβολισμό που περικλείει ο αέρας της ελευθερίας που αποβάλλει, να δώσει ένα ρυθμό, μια κίνηση και έναν παλμό. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 14/3.
  • Στις 24/2 επίσης (7.30μμ), στο "espece Kreonidis" (Ξάνθου 2 και Αναγνωστοπούλου), εγκαινιάζεται έκθεση έργων ζωγραφικής της Μαρίας Κελαϊδη.Διάρκεια μέχρι 14/3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ