Κυριακή 1 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμασία πρωτοπόρων

Σπουδαίους αγώνες, που ανεβάζουν το θερμόμετρο, περιλαμβάνει η σημερινή 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δυο γήπεδα και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά και στις Σέρρες. Στη Θεσσαλονίκη, ο πρωτοπόρος Αρης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη γειτονική Καλαμαριά, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Απόλλωνα. Μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, οι "κιτρινόμαυροι" στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην προσπάθεια για επιστροφή στην Α Εθνική και έτσι σήμερα θέλουν να ξεπεράσουν ακόμα ένα εμπόδιο, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στο στόχο τους. Από την άλλη όμως, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο έτερος πρωτοπόρος Εθνικός Αστέρας κοντράρεται στις Σέρρες, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και σίγουρα τους Καισαριανιώτες τους περιμένει δύσκολο απόγευμα, αφού θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ προκειμένου να περάσουν αλώβητοι...

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Δόξα Δράμας - Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός - Παναργειακός, Αναγέννηση Καρδίτσα - Λύκοι, Καλλιθέα - Λάρισα, Εδεσσαϊκός - Τρίκαλα, Δόξα Βύρωνα - Καστοριά, Πανελευσινιακός - Λεβαδειακός. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ