Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΟΥ,προέδρου της ΔΕ του Παραρτήματος Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και αντί για στεφάνι στον τάφο του πρόσφεραν: Τα μέλη του Παραρτήματος 20.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", οι Αθανάσιος Σωτηρίου, Γιάννης Γάκας και τα Παραρτήματα Γούβας και Αγ. Δημητρίου από 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Ηλιούπολης, τα μέλη της ΔΕ της ΠΕΑΕΑ 5.000 δρχ. στο ΚΜΙΕΑ, οι Λύσανδρος Ταμουρίδης, Ανδρέας Γιαννίρης από 5.000 δρχ. η Ελευθερία Γιανναροπούλου 2.000 δρχ. και οι Καλοπίτας, Μέτζελος, Καρδάσης, Παπαδημητρίου, Μπάκας και Θεοδωρόπουλος από 1.000 δρχ.

* * *

Στο "Ριζοσπάστη", για να είναι πάντα ακούραστα κι αταλάντευτα στην πρωτοπορία της ενημέρωσης, στη μεγάλη και καθημερινή μάχη του Τύπου, η Πόπη Λαμπριανίδου προσφέρει 60.000 δρχ.

* * *

λ9

Στη μνήμη των αγωνιστών Μανόλη Καρυστιάνου (φωτογραφία) τέως προέδρου ταξί "Αλιμος". Διομήδη Τουρλίδα,Χρήστου Κολοστούπη,Παναγιώτη Κερχουλιά,Σοφοκλή Δεληβοριά,Παύλου Δημητρακόπουλου,Βάγιας Τσούλα,Τάσου Κρυσταλίδη,Νίκου και Κώστα Ηλιόπουλου,Γιώργου Μαυριδερού,Πάνου Πέππα,Λουκά Αγγελίνα,Χρήστου Μιχαλιτσάνου,Σταύρου Δημητράκη,Δημήτρη Παρασκευόπουλου,Κλεάνθη Κοτζόγλου,Νικόλα Δάλα,Αργυρώς Δημάκου,Βλάση Μαυρόπουλου και Μανόλη Αλημαντίρη,οι σύντροφοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές τους, μέλη της ΚΟ αυτοκινητιστών και συνταξιούχων ΤΣΑ Αθήνας προσφέρουν για τα 80χρονα του ΚΚΕ 100.000 δρχ.

* * *

Ο Χαράλαμπος Ζούπινας, κομμουνιστής, από τη Μεταμόρφωση Αττικής πρόσφερε, μέσω Επιτροπής Ηλείων 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τα 80χρονα στη μνήμη των γονιών του Γιάννη και Δήμητρας Ζούπινα,των αδελφών του Γιώργη και Αποστόλη Ζούπινα,των εξαδέλφων του Τέλη και Βασίλη Γεωργούλια,Τάσου, Φώτη, Νίκου και Φωτεινής Γεωργούλια,Γιώργη και Βασίλη Μαυροειδή,Γιάννη και Σπύρου Πουρνού,Δημήτρη Διονυσόπουλου,Νίκου Γκότση,Λευτέρη Μακρή,Τέλη Τσαρούχα,Σπύρου Πάτσιου,Αρίστου Βασιλόπουλου,Σπύρου και Ιουλίας Σπηλιωτοπούλου,Γιώργη και Σωτήρη Ματράγκα,Νίκου Μπίθα,Παναγιώτη, Γιώργη και Ελένης Γουρνά,Δημητράκη Χριστοδουλόπουλου,Κώστα Λυμπερόπουλου,Βασίλη, Γιάννη και Μιχάλη Σταυρόπουλου,Νίτσας και Γιώργη Κουτσούμπου.Ολοι αγωνίστηκαν με ηρωισμό και αυτοθυσία για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας και για το σοσιαλισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ