Σάββατο 21 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Συγνώμη απ' το Πανελλήνιο

Στις φράσεις "πάω να σκάσω" και "προσπαθώ να ξεχάσω", των Ατματσίδη, Νικολαϊδη αντίστοιχα, περικλείεται το μεγαλύτερο μέρος του κλίματος και της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ. Το... παζλ συμπληρώνεται με τις κουβέντες του προέδρου, Λ. Νικολάου, "η ΑΕΚ ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να σκύψουμε πάνω απ' τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις". Το σοκ σαφώς δεν έχει ξεπεράσει κανένας και όλα δείχνουν πως θα περάσει καιρός μέχρι να συμβεί αυτό.

Η αποστολή επέστρεψε με σκυμμένα κεφάλια και κλειστά στόματα. Προβληματισμός και σκεπτικισμός "αγκαλιάζουν" κάθε "κιτρινόμαυρο". Ο Λ. Νικολάου βρήκε τη δύναμη και απ' το μικρόφωνο του αεροπλάνου ζήτησε συγνώμη από τους Ελληνες φιλάθλους για τη θλίψη που τους προκάλεσε ο "δικέφαλος". Ξεκαθάρισε όμως ταυτόχρονα πως δεν τίθεται θέμα προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε αλλαγή σε διοικητικό, προπονητικό ή επίπεδο παιχτών θα γίνει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα, οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως η απομάκρυνση Ντουμιτρίου δεν είναι δεδομένη. Κορυφαία στελέχη αναγνωρίζουν το έργο του και θεωρούν πως πρέπει να μείνει. Απλά θέτουν ορισμένες προϋποθέσεις (π.χ. μεγαλύτερη πειθαρχία) που όμως και ο ίδιος έχει κατανοήσει την αναγκαιότητά τους. Ολα λοιπόν θα κριθούν απ' το ποιες εισηγήσεις θα δεχτούν οι ιδιοκτήτες.

Στην ομιλία του ο Ρουμάνος κάλυψε τον Νικολαϊδη, επισήμανε πως ευθύνες έχει ο ίδιος και οι παίχτες και παρατήρησε τον Κοπιτσή γιατί έχανε συνεχώς τον Χαρλάτσεφ. "Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε με στόχο τη 2η θέση" κατέληξε. Η ζωή λοιπόν συνεχίζεται. Ετσι αρχίζει η δύσκολη προσπάθεια ανασυγκρότησης. Ενδεικτικά ο Λ. Νικολάου ζήτησε χθες από τον Ντουμιτρίου τις επισημάνσεις του για την ως τώρα πορεία της ομάδας και το έμψυχο υλικό. Επίσης προτάσεις για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, την οργάνωση του τμήματος και την κάλυψη των αδυναμιών σε έμψυχο υλικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ