Τετάρτη 25 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Νοκ άουτ" ο Καρατα'ϊδης

Ο Κυριάκος Καραταϊδης τέθηκε "νοκ άουτ" από τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό. Ο αρχηγός των Πειραιωτών υπέστη θλάση τετρακέφαλου στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και έτσι τη θέση του θα πάρουν ένας εκ των Μίρσα Βαρεσάνοβιτς, Γιώργο Αμανατίδη.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την επανεμφάνιση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: "Ηταν αυτός που ξέρουμε. Ομως την ερχόμενη αγωνιστική στην 11άδα θα επιστρέψει ο Κυριάκος Τοχούρογλου", τόνισε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων". Να σημειωθεί ότι ο Τοχούρογλου δεν έπαιξε στη Θεσσαλονίκη για είχε υψηλό πυρετό παραμονή του αγώνα.

Ο Ντούσκο μίλησε και για τα έκτροπα στο Καυτατζόγλειο: "Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Δυστυχώς την εικόνα του πετροπόλεμου την είδε όλη η Ευρώπη. Μετά θέλουμε δυο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ". Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες κόντρα στον Ηρακλή συμπλήρωσε: "Θα βάλω το βίντεο στους παίκτες, ώστε να καταλάβουν τι έκαναν και να παραδειγματιστούν ανάλογα". Καταλήγοντας μίλησε και για την υπόθεση τίτλος: "Εχουμε μπροστά μας επτά ματς. Είναι νωρίς για προγνωστικά. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ