Κυριακή 29 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Xsara coupe

Δυναμική εμφάνιση, γρήγορες εκδόσεις

Το Xsara Coupe αποτελεί το όπλο της Citroen για τους αγοραστές της μεσαίας κατηγορίας που επιθυμούν δυναμικό στιλ. Η έκδοση που συμπληρώνει τη σειρά Xsara, συνδυάζει την κομψότητα του τρίθυρου με την άνεση του 5θυρου.Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού Χ, LX, SX και VTS και επτά κινητήρες πέντε βενζινοκίνητους 1.4 (75 ίπποι), 1.8i (90 ίπποι), 1.8i (103 ίπποι) με αυτόματο κιβώτιο, 18i 16V (116 ίπποι), 20i 16V (167 ίπποι) και δύο πετρελαιοκινητήρες 1.9D (68 ίπποι) και 1.9 turbo D (90 ίπποι).

Για τους γρήγορους η έκδοση VTS με τα αεροδυναμικά βοηθήματα, την πίσω αεροτομή και τις ζάντες αλουμινίου τονίζει το σπορ χαρακτήρα και κινείται από δύο κινητήρες 1.8, 116 ίππων και 2.0 lt 167 ίππων.

Το Coupe έχει μήκος 4,17 μ. όπως ακριβώς και το πεντάθυρο και προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία που φτάνει τα 408 λίτρα.

Το Xsara εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από την τετραδιεύθυνση και ένα κράτημα που συνδυάζει άνεση και ασφάλεια.

Το Citroen Xsara στη βασική του έκδοση περιλαμβάνει στο στάνταρ εξοπλισμό υδραυλικό τιμόνι ρυθμιζόμενο κατά μήκος και ύψος, αντικλεπτική προστασία με ενσωματωμένο κωδικό στο κλειδί (immobilizer, κεντρικό κλείδωμα, πανοραμικό καθρέφτη οδηγού, ανακύκλωση αέρα με φίλτρο σκόνης, ζώνες ασφαλείας ρυθμιζόμενες, καθ' ώμο με πυροτεχνικούς προεντατήρες.

Μια σειρά από "λεπτομέρειες" που διευκολύνουν τη ζωή των οδηγών προικίζουν το Xsara: Βομβητής υπενθύμισης κλειδιού κινητήρα στο διακόπτη, άνοιγμα πορτών σε 3 θέσεις, δυνατότητα χωριστού κλειδώματος του χώρου αποσκευών και του ντουλαπιού συνοδηγού, ένδειξη υπολοίπων χιλιομέτρων μέχρι τον επόμενο τεχνικό έλεγχο, τηλεχειριστήριο υψηλών συχνοτήτων, υδραυλικό σύστημα ανοίγματος καπό, εσωτερικό φωτισμό με σταδιακό σβήσιμο, εταζέρα με δυνατότητα τοποθέτησής της στο χώρο αποσκευών, θέση ξεκούρασης αριστερού ποδιού οδηγού, ενώ και το ραδιοκασετόφωνο ρυθμίζεται από το τιμόνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ