Πέμπτη 23 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σήμερα είναι η γιορτή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ.Δεν αγαπούσε να γιορτάζει επίσημα αυτή τη μέρα, με χαρά όμως μετρούσε τα τηλεφωνήματα με τις ευχές που έπαιρνε. Τον θυμούνταν πολλοί σύντροφοι και φίλοι.

Τον θυμούμαστε και σήμερα μα και πάντα. Πολλές οι αναμνήσεις που μας άφησε και μας τον θυμίζουν καθημερινά.

Στη μνήμη του και για τη γιορτή του, μαζί με τα λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε στο "Ριζοσπάστη", την εφημερίδα του 50.000 δρχ.

Η γυναίκα του Γιάννα

Τα παιδιά του

* * *

Πέρασαν 9 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΟΝΤΗΣ μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Νεάποπλης - Κοκκινιάς, της οποίας ήταν μέλος, 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" τον καθημερινό του σύντροφο.

Η συντρόφισσά του Ζιμπουλιά Σπόντη

* * *

Στην ονομαστική γιορτή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΜΗ προσφέρουμε στην Κομ. Οργάνωση Ευρυτανίας 20.000 δρχ.

Η γυναίκα του Νότα, η κόρη του Δήμητρα

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ και για τη γιορτή του, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ "Παύλου Μελά" Πολίχνης Θεσσαλονίκης 10.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στον καθημερινό του σύντροφο, το "Ριζοσπάστη".

Αννα Σαββίδου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΧΛΙΩΤΗ,η γυναίκα του και ο γιος του πρόσφεραν στη "Δημοκρατική Μέριμνα" 10.000 δρχ. και η αδελφή του Φρόσω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ και για τη σημερινή γιορτή του, καθώς και στη μνήμη της πολυαγαπημένης μητέρας μας ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ,προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Λούλα και Θόδωρος Διακουμής

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (Φλόγα) παλαίμαχου κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Σταυρούλα Αγγελοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΣΤΟΡΑ και για την ονομαστική του γιορτή, η γυναίκα του προσφέρει 100.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

* * *

Ενας χρόνος πέρασε από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΑ.

Στη μνήμη του και για την ονομαστική του γιορτή η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", τον καθημερινό του σύντροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ