Παρασκευή 24 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΔΗΜΑΡΑ προσφέρω 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Γιώργος Δημαράς

* * *

Στις 17 Απρίλη συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ.Γεννήθηκε στη Λαμία. ΕΑΜίτης στην Κατοχή και αντάρτης του ΕΛΑΣ, μετά την Απελευθέρωση, καταδικάστηκε από Εκτακτο Στρατοδικείο σε θάνατο. Κρατήθηκε στις φυλακές 19 χρόνια, αλλά έμεινε πιστός ως το θάνατό του στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Μπραχαμίου, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Σταθούλα Σιτοπούλου

* * *

Στη μνήμη του συναγωνιστή και ακριβού μας φίλου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ, ιδρυτικού μέλους της ΠΕΔΥΕ, μέλους της Γραμματείας της και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στην ΕΕΔΥΕ.

Οικογένεια Κογκαλίδη

* * *

Την 1η Απρίλη 1998 έφυγε από κοντά μας ξαφνικά ο αγαπημένος μας ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑΝΟΣ,μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε στη ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ 50.000 δρχ.

Η γυναίκα του Γεωργία Μιχαλιτσάνου

Τα παιδιά του Ανδρέας - Σοφία, Θεοδώρα - Θεόδωρος, Πάνος - Ελευθερία

Τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μπραχαμίου, 5.000 δρχ.

Παναγιώτης Ντάγκας

* * *

Ο Γιάννης Σταθάκος, αντιστασιακός, προσφέρει στο ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νέας Χαλκηδόνας, στη μνήμη των 200 πατριωτών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ,μέλους του ΚΚΕ από τη Μανάγουλη Δωρίδας, που πέθανε πρόσφατα, ο Δημήτριος Γεωργακόπουλος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 5.000 δρχ.

* * *

Η Ιφιγένεια Στρατιώτου από τη Μυτιλήνη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Λαγγάδας, στη ΝΕ Λέσβου 20.000 δρχ. στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΟΥΝΤΗ,που εκτελέστηκε στην Καισαριανή μαζί με τα 200 παλικάρια, την Πρωτομαγιά του 1944.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ