Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα μεταγραφικά σίριαλ

Το σίριαλ της μεταγραφής του Βασίλη Λάκη "φουντώνει" όσο ζυγώνει το καλοκαίρι. Ο παίκτης του Πανηλειακού είναι στο στόχαστρο και των τριών ομάδων τους τέως ΠΟΚ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 200 εκατομμύρια και ανταλλάγματα σε έμψυχο υλικό. Υποψήφιοι να μεταπηδήσουν στον Πύργο είναι οι Μπάντοβιτς, Τζωρτζόπουλος, Κόντης.

Οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αυξήσει το ποσό στα 300 εκατομμύρια δραχμές, όμως και αυτό το σενάριο είναι φιλολογικό, αφού ο Σάκης Σταυρόπουλος δηλώνει ότι δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Στη... στροφή περιμένει και η ΑΕΚ που όμως έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα προπονητή.

  • Ο Τάις Λίμπρεχτς και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αποτελούν παρελθόν για Απόλλωνα και Παναχαϊκή. Οι δύο προπονητές τέλειωσαν τη συνεργασία τους και στην ελαφρά ταξιαρχία ακούγονται έντονα τα ονόματα των Νίκου Γκουλή, Ζόραν Γέφτοβιτς.
  • Παραμένει στον Πανιώνιο ο Αντ. Σαπουντζής που ήταν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.
  • Ο Ζόλνταν Κόβατς έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης για λόγους οικονομίας "έστειλε" τον Ούγγρο και πάλι στη Φερεντσβάρος.
  • Αμφίβολη είναι και η παραμονή του Νίκου Καρούλια στην Προοδευτική. Ο νεαρός τεχνικός δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μάκης Κατσαβάκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ