Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΧΙΩΤΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, γιατρού, λογοτέχνη και βουλευτή της ΕΔΑ, προσφέρω 50.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η γυναίκα του Αλίκη Χιωτάκη

* * *

Στη μνήμη της κόρης μας ΕΛΕΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και για την ονομαστική της γιορτή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πλατείας Αττικής, 10.000 δρχ.

Αγγελος και Ελπινίκη Ηλιοπούλου

* * *

Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 25.000 δρχ.

Η γυναίκα του Πόπη Τσιόδρα

* * *

ΣΤη μνήμη της αγαπημένης μου αδελφής ΜΑΡΙΑΣ ΜΟΝΙΑ,αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Τέρψης.Βασίλης Μαυροκέφαλος

* * *

Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ.

Για τη γιορτή του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων, 3.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Αφροδίτη Κουλτούκη

* * *

Για τη γιορτή του αγαπημένου συντρόφου μου στον αγώνα και στη ζωή ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΛΛΑ,προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, 30.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, που πάνω από 50 χρόνια αγωνίστηκε αταλάντευτα, ο σύζυγός μου, μέσα στις γραμμές του.

Η συντρόφισσά του Κατίνα

* * *

Στους αξέχαστους λεβέντες, συναγωνιστές και φίλους, που έμειναν πιστοί και ακλόνητοι στα ιδανικά του ΚΚΕ για τα οποία αγωνίστηκαν ως το τέλος της ζωής τους: ΚΩΣΤΑ ΑΚΡΙΔΑ,στελέχους του ΚΚΕ, που πέθανε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΚΑ αντισυνταγματάρχη ε.α. και διοικητή τάγματος του ΕΛΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ κουμπάρου μου, πρώην προέδρου Σωματείου Μετάλλου Θεσσαλονίκης, ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΟΥΓΙΩΡΓΗ,από τη Νέα Μηχανιώνα, μοιράρχου ε.α. και αντί για λουλούδια στον τάφο τους προσφέρω 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Βασίλης Σακέττας

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΒΑΤΗ,η γυναίκα του και τα παιδιά του πρόσφεραν 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ προσφέρω 20.000 δρχ. στην ΕΕΔΥΕ.

Γρηγόρης Πετρόπουλος

* * *

Για τα 80χρονα του ΚΚΕ, ο Φιλοποίμην Ανθούλης πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Παρασκευής", 10.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος ήταν γενικός γραμματέας του Παραρτήματος Αχαρνών - Βάθης της ΠΕΑΕΑ επί 16 ολόκληρα χρόνια, προσφέρουμε 30.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος

* * *

Η Αικατερίνη Τζεβελέκου - Διβάρη προσφέρει 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Νέας Ερυθραίας της ΠΕΑΕΑ, στη μνήμη του συζύγου της ΝΙΚΟΥ ΔΙΒΑΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατό του και 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, στη μνήμη του κουνιάδου της ΜΠΑΜΠΗ ΔΙΒΑΡΗ,ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στις 3 Μάη 1944.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αγωνίστριας και συντρόφισσάς μας ΕΛΛΗΣ ΒΑΝΙΩΤΗ,που πέρασε όλα τα μαρτύρια αλύγιστη όπως και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές του λαού για τα ιδανικά του ΚΚΕ και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Κική και Μαρία Λουλέ, Βέρα Γιωτοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σαρ. ΦΡΑΓΚΟΥ, κομμουνιστή, από το χωριό Κυπαρίσσι Ικαρίας, που πέθανε πρόσφατα, η Φωτ. Ευστρατουδάκη και η Ερμιόνη Λίτσα προσφέρουν 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ