Σάββατο 30 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη της φίλης και συντρόφισσας ΤΖΕΝΗΣ ΦΑΜΠΑ και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρω στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε μια ολόκληρη ζωή, μέσω της ΚΟΒ Νέου Κόσμου, της οποίας υπήρξε μέλος, 15.000 δρχ.

Αρετή Ζεπατού

  • Επίσης στη μνήμη της Τζένης Φάμπα και αντί για στεφάνι στον τάφο της, τα μέλη της ΚΟΒ Γούβας πρόσφεραν στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΥΛΑΡΕΑ,μέλους του ΚΚΕ και συνδικαλιστή, που πέθανε στις 25 Μάη 1998, και προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, πρόσφεραν, μέσω ΚΟ Αθήνας, οι Ιωσήφ Μανταδάκης, Θεοδώρα Γιαννοπούλου και Θανάσης Τσαγκαλάκης από 10.000 δρχ.

  • Επίσης στη μνήμη του Παναγιώτη Ξυλαρέα, σύντροφοι και φίλοι του από τον κλάδο Δέρματος - Ιματισμού - Κλωστοϋφαντουργίας πρόσφεραν 20.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του φίλου μας και πατριώτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η οικογένεια Δημητρίου Κοσσόρα

* * *

Στη μνήμη της λατρευτής μονάκριβης αδελφής μου ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,που χάσαμε πριν από ένα χρόνο, προσφέρω στην ΚΟΒ Μεταξουργείου 30.000 δρχ.

Αντωνία


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ