Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθέσεις στους δήμους

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Γιώργου Γουναρόπουλου,ο Δήμος Ζωγράφου και το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου (Γ. Γουναροπούλου 6 και Φρυγίας) διοργανώνουν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, αναδρομική έκθεση της ζωγραφικής του πορείας. Την ημέρα των εγκαινίων, αλλά και στις 24/6, 8/7 (8.30μμ), στον πεζόδρομο του Μουσείου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με προβολή έργων του καλλιτέχνη.

  • Το τμήμα Εικαστικών Τεχνών - Εργαστήρι Ζωγραφικής - Βιτρό του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου,με μια τετραετή πολιτιστική παρουσία, διοργανώνει ομαδική έκθεση των μελών του. Η έκθεση ζωγραφικής φιλοξενείται στη Βίλα Στέλλα (Σοφίας και Γαλήνης, τηλ. 2820.088), ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης Βιτρό γίνονται σήμερα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11/6. Υπεύθυνη διοργάνωσης η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Μαίρη Ιγγλέση.
  • Το Εργαστήρι Τέχνης του Πολιτιστικού Κέντρου Χαλκίδας (πλατεία Αγίου Δημητρίου) φιλοξενεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, στους χώρους του, έκθεση έργων των μελών του. Λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
  • Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Πρεσβεία της Χιλής διοργανώνουν στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου (Βασ. Σοφίας, πάρκο Ελευθερίας) έκθεση ζωγραφικής των Μανουέλα Αντούνες, Μαρία Λουίσα Βιδαούρε.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουνίου.
  • Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει την Τετάρτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" (Δημαρχείου και Κουντουριώτου) έκθεση των μαθητών του. Θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ