Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 59
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΠΙΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,μέλους του Παραρτήματος Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς.

Τα αδέρφια του Ολγα - Ζαχαρίας Ζαχαριάδης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της ειρήνης ΧΡΗΣTΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ,ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΩΤΟΥ,η Ελευθερία Παλληκάρη προσφέρει 15.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας Γεώργιου - Μαριάνθης και Δημήτριου - Μαρίας προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλισίων.

Αλέκος - Βαρβάρα Μιχαηλίδου

* * *

Την 1η Ιούνη 1998 κηδεύτηκε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.Καταγόταν από την Καβάλα. Στην Κατοχή, πιάστηκε από τη βουλγαρική ΟΧΡΑΝΑ, βασανίστηκε απάνθρωπα, άντεξε, στάθηκε στο ύψος του ως πραγματικός αγωνιστής. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, ανέβηκε στο βουνό, στον ΕΛΑΣ. Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, τα μέλη του Παραρτήματος Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, πρόσφεραν 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του γαμπρού μου ΣΑΒΒΑ ΑΙΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο Παράρτημα Πετραλώνων - Θησείου - Παλαιών Σφαγείων της ΠΕΑΕΑ 5.000 δρχ.

Η κουνιάδα του Φρόσω Γερούκη

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΗ ΣΟΥΡΑΛΗ,η Δέσποινα από τον Κορυδαλλό πρόσφερε 40.000 δρχ. στο Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ για την ανέγερση μνημείου των αγωνιστών στην Ικαρία.

* * *

Ο Στάθης Φεύγας πρόσφερε στο ΚΚΕ 50.000 δρχ.

* * *

Ο Φίλιππος Μπονίκος πρόσφερε στο ΚΚΕ 20.000 δρχ.

* * *

Η Σοφία και ο Θανάσης Βλάχος από την Πετρούπολη πρόσφεραν 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", στη μνήμη του πατέρα της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ από τη Φύλιση Λακωνίας και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ από τη Σκάλα Λακωνίας.

* * *

Η Μαρία Μπουκιτσίδου πρόσφερε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ