Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Ο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Αλέκα Παπαρήγα: Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες, πρώτ' απ' όλα, από ένα ενωμένο αγωνιστικό μέτωπο του λαού, που δε θα περιορίζεται απλώς στην άμυνα έναντι των μέτρων της, αλλά στην πορεία θα αμφισβητήσει και την κυβέρνηση και την πολιτική της

Με μια πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκρατίας, συνοδευόμενη από την κατασυκοφάντηση όσων αγωνίζονται, η κυβέρνηση επιμένει στη διεξαγωγή του επαίσχυντου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκπαιδευτικών, που αρχίζει σήμερα. Τα σχολεία - εξεταστικά κέντρα βρίσκονται σε "καθεστώς κατοχής" και, όπως έλεγε χαρακτηριστικά χτες αστυνομικός, απωθώντας διαδηλωτές εκπαιδευτικούς,"εδώ σήμερα δεν είναι Ελλάδα... ".

Χτες το πρωί, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις, όπου έχουν οριστεί εξεταστικά κέντρα, χιλιάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές και εργαζόμενοι δέχτηκαν βάρβαρη επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής. Το απόγευμα έγιναν πολλές συγκεντρώσεις καταδίκης του κυβερνητικού αυταρχισμού, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το πρωί στις 6, έξω από τα εξεταστικά κέντρα.

Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους, αλλά θα θερίσει θύελλες, από ένα ενωμένο αγωνιστικό μέτωπο του λαού, που δε θα περιορίζεται απλώς να αμύνεται, αλλά στην πορεία θα αμφισβητήσει την κυβέρνηση και την πολιτική της, δήλωσε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Συμπληρώνοντας ότι ο ελληνικός λαός δε θα θελήσει να γυρίσει στην περίοδο της ΕΡΕ, με τη βία, την τρομοκρατία και, κυρίως, την προβοκάτσια και την "Καρφίτσα".


ΣΕΛ.  22   -   25

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ