Παρασκευή 26 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Επιτροπές Στήριξης από την ΠΕΑΕΑ

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) στη συνεδρίαση που είχε στις 19-6-98, αφού συζήτησε το πρόβλημα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, όπως παρουσιάζεται σήμερα, αποφάσισε να προτείνει σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές της Ενωσης να ενημερώσουν τα μέλη τους, τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης και το λαό της περιοχής τους, για τη σημασία που παίρνουν οι εκλογές και την ανάγκη να επικρατήσουν άτομα που θα σταθούν δίπλα στο λαό και θα αγωνιστούν επικεφαλής των δημοτών, για τη σωστή λύση των προβλημάτων σε όφελός τους. Και δε θα υποκύψουν στις πιέσεις να γίνουν όργανα της κυβέρνησης για την επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθεί.

"Οι αντιστασιακοί - τονίζεται στην απόφαση - είναι τμήμα του λαϊκού κινήματος, πάλεψαν και παλεύουν για την εφαρμογή στις σύγχρονες συνθήκες των ιδανικών του ΕΑΜ και δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά στις εξελίξεις που διαμορφώνονται στη χώρα μας".

Τέλος η ΠΕΑΕΑ καλεί όλα τα Παραρτήματά της να συγκροτήσουν Επιτροπές Στήριξης και να συμπαρασταθούν ενεργά στους υποψήφιους που θα συγκεντρώνουν τα παραπάνω προσόντα.

  • Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν συγκροτηθεί Επιτροπές Στήριξης των Δημοτικών Κινήσεων, που τις στηρίζει το ΚΚΕ, από τα παρακάτω Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ: Κολωνού, Πατησίων - Ριζούπολης, Παγκρατίου, Πειραιά, Κοκκινιάς, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ