Κυριακή 5 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Νέα και εκδηλώσεις

Ακόμα μια "ενσωμάτωση" στο 3ο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά της Μυτιλήνης

Το 8ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας, ανακοίνωσε η ΕΣΟ, ενώ το 1ο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών, θα ενσωματωθεί και αυτό, με το 8ο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά της Καβάλας. Τώρα, πώς γίνεται, τα Πρωταθλήματα Ελλάδας (έστω και τα "ανοιχτά" για Ελληνες κάθε κατηγορίας),να ονομάζονται και Διεθνή, εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Το διεθνές είναι αυτό της Μυτιλήνης και αυτό της Καβάλας.

Το πρώτο θα διεξαχθεί από 19 - 27 Ιούλη με χρηματικά έπαθλα 400.000 δρχ., ενώ το δεύτερο από 11 μέχρι 19 Αυγούστου. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.

  • Η 33η Ολυμπιάδα Σκακιού φιλοξενείται και πάλι - όπως φαίνεται, δε βρέθηκε άλλη χώρα να αναλάβει την Ολυμπιάδα - από τον πρόεδρο της Καλμουχίας και πρόεδρο της FIDE Κιρσάν Ιλιουμτζίνοβ. Στη Ρωσία, λοιπόν, προετοιμάζονται για το Σεπτέμβρη, όπου θα αγωνιστούν πάνω από 107 με ανδρική ομάδα και περίπου 70 χώρες με γυναικεία, κάτω από άριστες αγωνιστικές και μη συνθήκες.
  • Ζωντανό σκάκι θα διεξαχθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά, μέσα στο μήνα Ιούλη, καθώς και φιλική συνάντηση των τοπικών ομάδων "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ" και της ομάδας των Ποντίων Μελισσίων σε είκοσι σκακιέρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ