Πέμπτη 16 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Οφορίκουε έβαζε, η άμυνα έμπαζε

Στο πρώτο φιλικό της περιόδου οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 3-2 την αυστριακή Βάτενς, που αγωνίζεται στη Β κατηγορία, όμως ο Ντ. Μπάγεβιτς δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος. Αιτία οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασαν οι Πειραιώτες, αφού οι Αυστριακοί ουκ ολίγες φορές κατάφεραν να σπάσουν το τεχνικό οφσάιντ και να σημειώσουν δυο γκολ. Την παράσταση "έκλεψε" ο Οφορίκουε που σημείωσε τα δυο γκολ (το άλλο ο Αλεξανδρής) και είχε πολύ καλή απόδοση.

"Αν και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, εντούτοις δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και θέλουμε δουλιά, ιδίως στον αμυντικό τομέα, όπουυπήρχαν ορισμένα κενά", τόνισε ο Μπάγεβιτς που χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες. Αρχικά έπαιξαν οι Τοχούρογλου, Μαυρογενίδης, Καραταϊδης, Αντζας, Πασσαλής, Νινιάδης, Αλεξανδρής, Καραπιάλης, Οφορίκουε, Ιβιτς και Τζόρτζεβιτς. Στην επανάληψη έπαιξανοι Ελευθερόπουλος, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Τζιωρτζόπουλος, Σφακιανάκης, Πουρσαϊτίδης, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος.

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αυστρία και ο πρόεδρος των "πρωταθλητών" Σωκράτης Κόκκαλης και από τη συνάντησή του με τονΜπάγεβιτς θα καθοριστούν οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ