Σάββατο 18 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας και ακούραστου αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης.

Yvette και Λάμπρος Τσελίκας

  • Ο παλαίμαχος αγωνιστής Αντώνης Καλαμπόγιας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, για δεκαετίες αγωνίστηκε από τις γραμμές του Κόμματος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ως απλός μαχητής και αργότερα ως μέλος της ΚΕ για την ανεξαρτησία, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του και προς τιμήν των 80χρονων του ένδοξου ΚΚΕ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Βερολίνου, 15.000 δρχ. στην ΚΕ του ΚΚΕ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".Κυριάκος Πολυχρονίδης

  • Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του κομμουνιστή Αντώνη Καλαμπόγια στη μητέρα του, στη συντρόφισσά του Τίκω, στα παιδιά του και σε όλους τους συγγενείς και συντρόφους του. Ολη του τη ζωή την αφιέρωσε στον αγώνα για τα λαμπρά ιδανικά του κομμουνισμού.

Θα τον θυμούμαστε πάντα.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου "Αρέθουσα"

* * *

Αύριο, 19 Ιούλη συμπληρώνονται 9 χρόνια από το θάνατο της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της, ο γιος της Δημήτρης Καλογερόπουλος πρόσφερε για τα 80χρονα του ΚΚΕ 5.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ και του γιου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ,του οποίου το χρονιάτικο μνημόσυνο γίνεται αύριο 19 Ιούλη στις 10.00 π.μ. στο Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Επισιτιστών, 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 15.000 δρχ. στη Ν. Α. Σ.

Φώτης Ξιαρχογιαννόπουλος

* * *

Αξέχαστε ΝΙΚΟ ΜΠΙΤΣΙΝΑ, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες από κοντά μας. Αλλά πάντα μένει στη σκέψη μας η καλοσύνη σου, η πίστη σου στα ιδανικά του αγώνα και το παράδειγμά σου σε όλους τους συναδέλφους και συντρόφους μας.

Στη μνήμη του και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, προσφέρω 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Βάσος Ζαλούμης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή του λαϊκού κινήματος ΖΑΧΑΡΙΑ ΧΑΙΡΕΤΗ (Ζαχαριά), ο οποίος πέθανε στα Ανώγεια στις 14 Ιούλη 1998. Καθώς και στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ, που έπεσαν στη μάχη του Ψηλορείτη τον Ιούλη του 1947, πολεμώντας για τα ιδανικά του σοσιαλισμού: ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΔΙΑ,ΜΠΑΜΠΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ,ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΠΟΚΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΠΑ,ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΛΑΔΟΥ,και ΚΩΣΤΑ ΚΑΦΑΤΣΗ,προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 20.000 δρχ.

Γιάννης Καλομοίρης (Τσικ)

* * *

Ο Γεώργιος Πλιατσιδάκης πρόσφερε για το περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης 20.000 δρχ. στη μνήμη του αδελφού του ΜΑΝΟΛΗ,καθώς και στη μνήμη των: ΚΩΣΤΑ ΧΙΩΤΑΚΗ γιατρού, ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΗ δικηγόρου, ΤΑΚΗ ΠΕΡΑΚΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΛΑΚΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΗΣΙΔΗ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ.

* * *

Οι Στράτος και Φανή Μητάκου πρόσφεραν 20.000 δρχ. στην ΟΒ της ΚΝΕ Αγίας Παρασκευής για την επιτυχία της προφεστιβαλικής εκδήλωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ