Παρασκευή 24 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της παλαίμαχης αγωνίστριας ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, στελέχους του ΚΚΕ, η αδελφή της Ελευθερία προσφέρει στη μνήμη της και για τα 80χρονα του ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα.

  • Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας και αδελφής μας Λούλας Λογαρά προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών, 30.000 δρχ.

Διονύσης και Κική Λογαρά

* * *

Στη μνήμη του αλησμόνητου αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και αντί για στεφάνι στον τάφο του, ο σύντροφός του στην ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Δημητρίου, Χριστόφορος Θεοδωρόπουλος πρόσφερε στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

* * *

Πέρασε ένας χρόνος γεμάτος απέραντη θλίψη και βαθύ πόνο από το χαμό της λατρευτής μας κόρης, αδελφής και θείας ΜΑΚΡΙΝΑΣ ΜΗΝΑΪΔΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

Οι γονείς και τα αδέρφια της

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΕΛΛΗΣ ΕΡΥΘΡΙΑΔΟΥ πρόσφεραν: Τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Αγίου Δημητρίου 10.000 δρχ. στο περιοδικό "Δρόμοι της Ειρήνης". Και ο Τάσος Πάνου 10.000 δρχ. στην Παναθηναϊκή Επιτροπή Ειρήνης. * * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ,που πέθανε στις 18 Ιούλη 1998 και αντί για στεφάνι στον τάφο του, η οικογένεια Γιάννη Καλογερογιάννη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 15.000 δρχ.

* * *

Ο Γιάννης Καλογερογιάννης, για τα 80 χρόνια αγώνων και θυσιών του ΚΚΕ και στη μνήμη της αδερφής του ΓΕΩΡΓΙΑΣ Μιχαήλ ΔΗΜΟΥ και του συζύγου της ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΟΥ,αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 35.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου και των αδελφών μου ΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,οι οποίοι βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν την περίοδο 1948 - 1949. Καθώς και στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών μου της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από τη Στενή Εύβοιας, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική, χωρίς αφεντικά και προστάτες, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του, προσφέρω στο ΚΚΕ, το οποίο ήταν η ραχοκοκαλιά και ο καθοδηγητής του λαϊκού κινήματος, 40.000 δρχ. και 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ.

Κώστας Μαστρογιάννης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ