Κυριακή 2 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΜΕΣΑ στην ερχόμενη βδομάδα αναμένεται η παρουσίαση του μεγάλου όπλου της DAEWOOD στην πιο μικρή κατηγορία. Το Ματίζ που έχει σχεδιάστει ώστε να διαθέτει τεράστιους εσωτερικούς χώρους με αμάξωμα μήκους μόλις 3,5 μ., είναι ένα μίνι πολυμορφικό τελευταίας γενιάς. Με τιμή ανάλογη με όσα μας έχει συνηθίσει η DAEWOO, θα κινείται από έναν κινητήρα 800 κ.εκ. που θα αποδίδει 52 ίππους!

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ πρόγραμμα σχεδίασε και ήδη παρουσίασε η Piaggio Hellas. Προσφέρει λοιπόν όλα τα Piaggio ή Gillera με 12μηνες δόσεις που υπόσχεται πως είναι πραγματικά άτοκες. Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων η Piaggio Hellas ξεκίνησε συνεργασία με τη Servise 800 και έτσι με ένα τηλέφωνο στο 9390.590 μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τα σημεία πώλησης αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων και μάλιστα επί 24ώρου βάσεως.

ΤΟ GAGIVA Gran Canyon 900 είναι το ατού του περιοδικού Rider Αυγούστου, που ήδη κρεμάστηκε στα περίπτερα. Για τους φίλους της μοτοσικλέτας υπάρχουν ακόμη το Ducati 748 του Casoti και το Suzuki GSX - 12 του Pirovano σε μια παρουσίαση που απομυθοποιεί το απόλυτο γκάζι και ένα τεστ Kawasaki KLE 250 Ancelo, καθώς και μια σε βάθος γνωριμία με το "παπί" της Modenus το Kiss 115 που αυτοδιαφημίζεται ως το πιο δυνατό. Για το αν είναι; Η απάντηση στο Rider.

ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ Audi 80 τετράθυρο υπ' αριθμόν ΥΒΧ 5906 αναζητά η ΕΛΠΑ. Οποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να απευθυνθεί στην πλησιέστερη αστυνομική αρχή και εν συνεχεία να ενημερώσει το τακτικό γραφείο της ΕΛΠΑ ή να επικοινωνήσει με το 7488.800 στα κεντρικά γραφεία της Λέσχης. Για την ανεύρεση του αυτοκινήτου ή την υπόδειξη του δράστη προσφέρεται αμοιβή 50.000 δρχ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ σελίδα, δηλαδή διεύθυνση στο Internet απέκτησε η Huindai.Για τους φίλους του διαδυκτίου λοιπόν στη διεύθυνση WWW.hyundai.gr. ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα μοντέλα, τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τις τιμές, τεχνικές πληροφορίες τα χρηματοδοτικά προγράμματα ή ακόμα και το σε ποια χρώματα είναι διαθέσιμα τα κορεατικά μοντέλα. Αν θέλει κάποιος μπορεί να έχει την τρισδιάστατη εικόνα του εσωτερικού των αυτοκινήτων στο τερματικό του, ή να συνδεθεί με τις σελίδες της εταιρίας σε άλλες χώρες του κόσμου, ή να διαβάσει τι έγραψε ο ειδικός Τύπος για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ