Τετάρτη 12 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η πραγματικότητα...

Στη χώρα μας για παράδειγμα το τελευταίο διάστημα δύο σημαντικά ζητήματα είναι αποκαλυπτικά για την ψεύτικη αυτή προπαγάνδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το ένα έχει σχέση με την αγορά από την Κύπρο των ρώσικων πυραύλων "S - 300". Τρομοκρατήθηκαν οι αρχιτρομοκράτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με την υπόθεση αυτή. Γιατί στην πραγματικότητα αυτοί που ανησύχησαν, όπως άλλωστε οι Τούρκοι ιθύνοντες ισχυρίζονται, δεν είναι κυρίως η Τουρκία άλλα το ίδιο το ΝΑΤΟ. Γιατί τους καίει η υπόθεση αυτή; Μα απλά γιατί, όπως ομολογούν, οι πύραυλοι αυτοί είναι άρτια εξοπλισμένοι, "βάζουν κάτω" οπλικά συστήματα του ΝΑΤΟ, είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα ραντάρ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι και πολύ τελευταίο μοντέλο.

Το δεύτερο έχει σχέση με τις πρόσφατες πυρκαγιές, όπου ο ελληνικός λαός έγινε μάρτυρας μέσα από τις τηλεοράσεις της μεγάλης δυνατότητας κατάσβεσης που είχαν τα ρώσικα αεροπλάνα (σοβιετικής σοδειάς φυσικά κι αυτά) λόγω της άρτιας τεχνικής κατασκευής τους, της μεγάλης δυνατότητας αποθήκευσης νερού κλπ. Στην κυριολεξία όπου χρησιμοποιήθηκαν έσωσαν δασικές εκτάσεις, περιουσίες και ζωές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ